Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Προϋπόθεση η ξεκάθαρη θέση για την ονομασία της ΠΓΔΜ για να συζητήσουμε με την κυβέρνηση

Χατζηδάκης (ΝΔ): Προϋπόθεση η ξεκάθαρη θέση για την ονομασία της ΠΓΔΜ για να συζητήσουμε με την κυβέρνηση
Η ΝΔ δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια ούτε από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ούτε από την πλευρά Καμμένου για το Σκοπιανό
«Με προϋπόθεση την κοινή θέση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, θα δεχθεί η ΝΔ να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση» τόνισε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη.
Ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε πως η ΝΔ δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια ούτε από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ούτε από την πλευρά Καμμένου για το Σκοπιανό.
«Εάν υπάρξει μια κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων, η Νέα Δημοκρατία θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».
Αναφερόμενος στα επιδόματα και τους πλειστηριασμούς, ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε πως σε ορισμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας υπάρχει όντως αύξηση στα επιδόματα. «Σε τρίτεκνους και πολύτεκνους οι περικοπές γίνονται με τρόπο απίστευτο και δραματικό. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση που έχουμε έχει το θράσος να σημειώνει πως εκφράζει τους φτωχούς. Λένε πως οι φόροι έχουν ζημιωθεί σημαντικά από τα μέτρα. Αυτό όμως το γνωρίζει και η φυματική σαρανταποδαρούσα του κυρίου Τσακαλώτου» υποστήριξε.
Οσο για το θεσμό της διαμεσολάβησης ο κ. Χατζηδάκης δηλωσε πως η ΝΔ είναι θετική προς το μέτρο, αλλά επεσήμανε πως «η κυβέρνηση κάνει παραπάνω βήματα από τι μπορεί τελικά να βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης