Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ – Στο επίκεντρο Σκοπιανό, πολυνομοσχέδιο

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ – Στο επίκεντρο Σκοπιανό, πολυνομοσχέδιο
Οι εργασίες θα ανοίξουν στις 16:00 το απόγευμα με ομιλία του Π. Καμμένου
Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 11/1 το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο θα εστιάσει σε όλες τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις με το ενδιαφέρον να εστιάζει τόσο στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ όσο στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την γ’ αξιολόγηση.
Τις εργασίες της συνεδρίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Λ. Συγγρού 196 και Χαροκόπου 2, Καλλιθέα) θα ανοίξει με ομιλία του στις 16:00 το απόγευμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
Η τοποθέτηση του κ.Καμμένου για το Σκοπιανό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη των ΑΝΕΛ εξακολουθούν να υποστηρίζουν από τη μια πως δεν πρόκειται να αποδεχθούν ονομασία στην οποία να υπάρχει ο όρος «Μακεδονία», κάνοντας λόγο για θέμα αρχής και από την άλλη να διαμηνύουν με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν πρόβλημα στη συνοχή και στη σταθερότητα της κυβέρνησης.
Επιπλέον, με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του κ.Καμμένου και των υπόλοιπων βουλευτών και στελεχών για το πολυνομοσχέδιο και για τη στάση που θα τηρήσουν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή, αν και εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιου είδους έκπληξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης