Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη

Νέα Δημοκρατία: Η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη
Ο κ. Μουζάλας έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη
Η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλα και το θέμα της χορήγησης ασύλου στους 8 Τούρκους αξιωματικούς.
Αναλυτικότερα:
«Ο πρώην ακτιβιστής και θιασώτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ. Μουζάλας μας επιφύλαξε άλλη μία έκπληξη με τη χθεσινή συνέντευξή του: αναφερόμενος στην υπόθεση χορήγησης ασύλου στους 8 Τούρκους αξιωματικούς, ισχυρίστηκε πως «υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες.
Μετά την δήλωση του κ. Κοντονή ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να δικαστούν οι 8 στην Ελλάδα, ο κ. Μουζάλας έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη, διατυπώνοντας μάλιστα κρίσεις που είναι αντίθετες και με το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου, αλλά και της δευτεροβάθμιας επιτροπής ασύλου, η οποία έκρινε ότι οι 8 αξιωματικοί δεν είχαν καμία ανάμιξη στο πραξικόπημα στην Τουρκία.
Εξίσου προκλητική ήταν, όμως, και η αναφορά του Υπουργού στο ζήτημα της διαχείρισης της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης στη Μόρια.
Για άλλη μία φορά επανέλαβε - εμμέσως αυτή τη φορά - ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν νεκροί στα κέντρα υποδοχής.
Η συνέντευξη του κ. Μουζάλα είναι άλλο ένα δείγμα της υποκρισίας και της ανευθυνότητας που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά.
Αυτοί που ως αντιπολίτευση κατήγγειλαν τις συνθήκες διαβίωσης στην Αμυγδαλέζα και είχαν κάνει σημαία τους θέματα χορήγησης ασύλου, αποδεικνύουν σήμερα με τις πράξεις τους ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η - με κάθε τίμημα - παραμονή τους στις καρέκλες τις εξουσίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης