Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Υποχώρησε κατά -0,5% η βιομηχανική παραγωγή, σε μηνιαία βάση, τον Νοέμβριο 2017

Γαλλία: Υποχώρησε κατά -0,5% η βιομηχανική παραγωγή, σε μηνιαία βάση, τον Νοέμβριο 2017
Για το τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2017, η γαλλική βιομηχανική παραγωγή ενισχύθηκε κατά +3,8% σε ετήσια βάση
Πτώση κατέγραψε η βιομηχανική παραγωγή στη Γαλλία τον Νοέμβριο του 2017, σύμφωνα με τα σημερινά (10/1) στοιχεία τις εθνικής στατιστικής υπηρεσίας της χώρας, καθώς η επιβράδυνση στον μεταποιητικό κλάδο υπερέβη την αύξηση που σημειώθηκε στην παραγωγή ένεργειας.
Ειδικότερα, η βιομηχανική παραγωγή στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομάι της Ευρωζώνης υποχώρησε κατά -0,5% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, επιβαβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων που ερωτήθηκαν από τη Wall Street Journal.
Επιπλέον, η Insee αναθεώρησε επί τα χείρω τα στοιχεία της για την βιομηχανική παραγωγή τον Οκτώβριο του 2017, και συγκεκριμένα στο +1,7% έναντι 1,9% προηγουμένως.
Ωστόσο, παρά την πτώση που σημειώθηκε, ο βιομηχανικός κλάδος παρέμεινε ενισχυμένος για το μεγαλύτερο διάστημα του προηγούμενου έτους, όπως ανέφερε η γαλλική στατιστική υπηρεσία.
Για το τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2017, η βιομηχανική παραγωγή ενισχύθηκε κατά +2% σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, την ίδια στιγμή που η ετήσια άνοδος διαμορφώθηκε στο +3,8%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης