Πολιτική

Βορίδης: Ο Τσίπρας έχει γίνει το κατοικίδιο των Ευρωπαίων - Τα περνάει και τα καταπίνει όλα αμάσητα

Βορίδης: Ο Τσίπρας έχει γίνει το κατοικίδιο των Ευρωπαίων - Τα περνάει και τα καταπίνει όλα αμάσητα
«Ο Erdogan τον (σσ. τον Τσίπρα) έχει μετατρέψει σε καρπαζοεισπράκτορα» σχολίασε ο Μάκης Βορίδης
Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, χαρακτηρίζοντας τον, μεταξύ άλλων, «κατοικίδιο των Ευρωπαίων» και «καρπαζοεισπράχτορα».
Ο κ. Βορίδης μιλώντας στον Alpha 989 υποστήριξε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι ο Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος που έχει γίνει το ''pet (σσ. κατοικίδιο) '' των Ευρωπαίων.
Τον “περιφέρουν” δεξιά και αριστερά και λένε “παιδιά κοιτάξτε εδώ, πήραμε έναν σκληρό αριστερό επαναστάτη, κοιτάξτε πώς τον κάναμε”.
Τα περνάει και τα καταπίνει όλα αμάσητα».
Στο ίδιο πνεύμα, μίλησε και για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά έπειτα και από την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Recep Tayyip Erdogan.
«Ο Erdogan τον έχει μετατρέψει σε καρπαζοεισπράκτορα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «Ήρθε εδώ, είπε όλα αυτά που είπε, δεν άνοιξε ουσιαστικά ρουθούνι, δεν βγήκαμε, πλην του Παυλόπουλου, να του πει ένας άνθρωπος κουβέντα για όλα τα ζητήματα που άνοιξε και πήρε και δέσμευση ο Erdogan ότι πρόκειται να εκδώσουμε τους Τούρκους αξιωματικούς».
Για την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι «το σημαντικό είναι ότι βγαίνει μια διοικητική επιτροπή ασύλου, η οποία στην πραγματικότητα επισημαίνει αυτό που έχει επισημάνει όλη η Ευρώπη, ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή δίκαιης δίκης για όσα αποδίδονται στους συγκεκριμένους, οι οποίοι έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο.
Η πολιτική συμπεριφορά της κυβέρνησης είναι απαράδεκτη.
Εξάντλησαν το μόνο ένδικο δικαίωμα που είχαν προκειμένου να υποταχθούν στα κελεύσματα του Erodgan».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης