Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Οριακή μείωση των short θέσεων του Marshall Wace στην Alpha Bank

Οριακή μείωση των short θέσεων του Marshall Wace στην Alpha Bank
Το Marshall Wace έχει short θέσεις σε όλες τις τράπεζες, με 0,59% στην Eurobank, 0,77% στην Εθνική και 0,71% στην Πειραιώς
Στο 0,59% του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank μειώθηκε η short θέση του Marshall Wace, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία (2/1) της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, από 0,63% που ήταν στην προηγούμενη ενημέρωση (28/12/2017).
Το Marshall Wace έχει short θέσεις σε όλες τις τράπεζες, με 0,59% στην Eurobank, 0,77% στην Εθνική και 0,71% στην Πειραιώς.
Στις 27 Δεκεμβρίου 2017 το Lansdowne Partners αύξησε τη short θέση του στη ΔΕΗ στο 0,71%, από 0,63% που είχε το fund στις 19 Δεκεμβρίου.
Η μετοχή της ΔΕΗ έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς το μέλλον της επιχείρησης συνδέεται με τις μνημονιακές υποχρεώσεις της κυβέρνησης, με τις καθυστερήσεις και τις αναβολές σε κρίσιμες αποφάσεις να τροφοδοτούν την αβεβαιότητα για το μέλλον της.
Παράλληλα, οι short θέσεις των Lansdowne, Marshall Wace και Oceanwood στις υπόλοιπες τράπεζες παραμένουν αμετάβλητες, όπως αυτές διαμορφώθηκαν το πρώτο δεκαπενθήρο του Δεκεμβρίου.
Το Lansdowne διατηρεί short θέση της τάξεως του 1,40% του μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς και το 0,62% της Eurobank.
Τέλος, το Oceanwood Capital είναι με 0,61% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής short.

Αναλυτικά:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης