Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκρέκας (ΝΔ): Ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές όποτε τον συμφέρει – Δεν τον νοιάζει η ελληνική οικονομία

Σκρέκας (ΝΔ): Ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές όποτε τον συμφέρει – Δεν τον νοιάζει η ελληνική οικονομία
Η ΝΔ σήμερα είναι έτοιμη, έχει πρόγραμμα, ο λαός μπορεί να την εμπιστευτεί είπε ο κ.Σκρέκας
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει εκλογές όπως τον συμφέρει προσωπικά διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Σκρέκας, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
«Ο κ. Τσίπρας θα κάνει εκλογές όποτε τον συμφέρει προσωπικά και όποτε συμφέρει το κόμμα του, αδιαφορώντας για τον δρόμο και για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Υπάρχει μία σοβαρή αναντιστοιχία και ανακολουθία μεταξύ αυτών που λένε τα κυβερνητικά στελέχη και αυτού που ζουν ο Έλληνας και η Ελληνίδα σήμερα» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Σκρέκας.
«Είναι αμφίβολο αν οι δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας και της αγοράς θα μπορέσουν να σηκώσουν την οικονομία της Ελλάδας.
Είναι τόσο βαρύ αυτό το φορολογικό οικοδόμημα, που έχει χτίσει σήμερα η κυβέρνηση, που δεν θα αφήσει την οικονομία να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια» είπε ο κ.Σκρέκας, τονίζοντας ότι η ΝΔ σήμερα είναι έτοιμη να αναλάβει.
«Η ΝΔ σήμερα είναι έτοιμη, έχει ένα πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να ξεκινήσει από την επόμενη μέρα των εκλογών και εφόσον ο ελληνικός λαός την εμπιστευτεί, ώστε να αλλάξει αυτό το οποίο γίνεται σήμερα στη χώρα και το οποίο δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση» είπε ο κ.Σκρέκας.
Ερωτηθείς για τις εξαγγελίες της υπ. Εργασίας περί αύξησης του κατώτατου μισθού το 2018 και ενίσχυσης των χαμηλοσυνταξιούχων, που έχασαν το ΕΚΑΣ ο κ.Σκρέκας είπε ότι «λένε ότι θα αυξήσουν τον κατώτατο μισθό, όταν βλέπουμε ότι το 2016 οι μισθωτοί δήλωσαν εισοδήματα λιγότερα από ό,τι το 2015».
«Λένε π.χ. ότι μειώνεται η ανεργία και από την άλλη βλέπουμε πάλι ότι τα συνολικά εισοδήματα μειώνονται.
Πώς είναι δυνατόν να μειώνεται η ανεργία, δηλαδή να έχουμε περισσότερους εργαζομένους και από την άλλη τα συνολικά εισοδήματα, τα οποία δηλώνουν οι εργαζόμενοι, να είναι λιγότερα;
Συνολικά τα εισοδήματα μισθωτών, συνταξιούχων και ελευθέρων επαγγελματιών ήταν 2,5 δισ. λιγότερα.
Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες αντικαθιστούν παλιές θέσεις εργασίας, που ήταν υψηλότερα αμειβόμενες.
Δηλαδή έχουμε τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μερικής απασχόλησης, εκ περιτροπής εργασίας, μια γενιά των 360 ευρώ, που δυστυχώς έρχεται σταδιακά και αντικαθιστά θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα των 900, των 1.000 και 1.200 ευρώ» τόνισε ο κ.Σκρέκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης