Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση κρύβει τι διαπραγματεύεται και ποια είναι η θέση της για το Σκοπιανό

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση κρύβει τι διαπραγματεύεται και ποια είναι η θέση της για το Σκοπιανό
Εάν η κυβέρνηση δεν έχει μια ενιαία γραμμή, θα πρέπει να φύγει είπε η κα.Μπακογιάννη
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση που έχει τηρήσει στο θέμα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία των Σκοπίων εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στο Real Fm η κα.Μπακογιάννη διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μη λέει ποια είναι η θέση με την οποία διαπραγματεύεται το Σκοπιανό.
«Να μην κρύβεται ο κ.Τζανακόπουλος.
Εμείς πήγαμε στη Βουλή, παρουσιάσαμε τη θέση μας για το Σκοπιανό, όταν ήμουν ΥΠΕΞ, διαμορφώσαμε την εθνική θέση (πλην ΛΑΟΣ) και με αυτή πήγαμε και πετύχαμε το Βουκουρέστι.
Την ίδια θέση έχουμε και σήμερα.
Αυτοί οφείλουν να απαντήσουν εάν άλλαξαν θέση» είπε η κα.Μπακογιάννη.
«Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να διαπραγματεύεται για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα και να κρύβει από τον ελληνικό λαό και τη Βουλή τη θέση της» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας και με αφορμή τη διαφοροποίηση των ΑΝΕΛ (υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται να δεχθούν σύνθετη ονομασία με χρήση του όρου Μακεδονία) πως «εάν η κυβέρνηση δεν έχει μια ενιαία γραμμή σε ένα τόσο σοβαρό θέμα θα πρέπει να φύγει».
«Τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει η ΝΔ στη Βουλή με την ψήφο της» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης