Υγεία & Χρηστικά Νέα

Εκπνέει αύριο 29/12 η πληρωμή στα γκισέ των τελών κυκλοφορίας – Έως τις 31/12 με e – banking

Εκπνέει αύριο 29/12 η πληρωμή στα γκισέ των τελών κυκλοφορίας – Έως τις 31/12 με e – banking
Αν δεν πληρωθούν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας, τότε επίκειται πρόστιμο ίσο με το ύψος των τελών κυκλοφορίας
Εκπνέει αύριο Παρασκευή 29/12 η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας στα γκισέ των τραπεζών και της εφορίας, καθώς όσοι πληρώσουν με e-banking έχουν προθεσμία έως τις 31 Δεκεμβρίου.
Στην περίπτωση που ο υπόχρεος δεν καταβάλει το ποσό (με βάση την Ταυτότητα Οφειλής από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ), θα υποχρεωθεί να πληρώσει διπλάσιο ποσό των αναλογούντων τελών.
Για όσους θα πληρώσουν μέσω web banking απαιτείται μόνο η Ταυτότητα Οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο.
Σημειώνεται πως για τα οχήματα που κυκλοφορούν χωρίς να έχουν εξοφληθεί τα τέλη κυκλοφορίας που τους αναλογούν προβλέπεται επιτόπια αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας.
Στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος θέλει να καταθέσει τις πινακίδες, θα πρέπει να προσέλθει στην Εφορία έως τις 29 Δεκεμβρίου έχοντας μαζί του την άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου, τις πινακίδες, την φωτοτυπία της δήλωσης εισοδήματος, όπου να αποδεικνύεται ποιος είναι ο κάτοχος του ΙΧ, απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους, υπεύθυνη δήλωση ότι το αυτοκίνητο θα σταθμεύσει σε κλειστό ιδιόκτητο χώρο και αστυνομική ταυτότητα ή σχετική εξουσιοδότηση εάν δεν είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης