Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kilicdaroglu (Τουρκία): Το 2019 θα πάρω πίσω τα 18 νησιά που είναι υπό ελληνική κατοχή

Kilicdaroglu (Τουρκία): Το 2019 θα πάρω πίσω τα 18 νησιά που είναι υπό ελληνική κατοχή
Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος καμμένος μου απάντησε "έλα και πάρ’ τα (μολών λαβέ), θα έρθω το 2019
Την «υπόσχεση» ότι « το 2019 θα ανακαταλάβει τα 18 νησιά που έχει υπό την κατοχή της η Ελλάδα» έδωσε ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Kilicdaroglu, ο οποίος σε ομιλία του καταφέρθηκε εναντίον του Πάνου Καμμένου.
«Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε Έλα και πάρ’ τα (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Ξέρετε γιατί το λέω; Kαι για την Κύπρο έλεγαν ‘μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ecevit τι έκανε; Πήγε και την πήρε", είπε, σύμφωνα με την τουρκική Hurriyet, ο πρόεδρος του Τουρκικού Ρεπουμπλικανικού κόμματος .
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kilicdaroglu κάνει λόγο για νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή. Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Erdogan, ο Kilicdaroglu είχε κατακρίνει στις 11 Δεκεμβρίου την αδυναμία του Τούρκου προέδρου να πάρει πίσω τα 18 νησιά.
«Εγώ μπορώ να πεθάνω για τη χώρα μου. Εθνικότητα είναι να προστατεύεις τη χώρα σου μέχρι τον τελευταίο κόκκο άμμου", είπε ο Kilicdaroglu, συμπληρώνοντας "έχουν καταλάβει 18 νησιά και κανείς δεν λέει τίποτα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης