Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Αττικής λόγω κακοκαιρίας – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Αττικής λόγω κακοκαιρίας – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Αττικής καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας
Για τρίτη ημέρα επιχειρούν μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής έτσι ώστε όλοι οι δρόμοι στην Αττική να παραμείνουν ανοικτοί, καθώς παρατηρούνται προβλήματα στις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο.
Μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής επιχειρούν ώστε όλοι οι δρόμοι στην Αττική να παραμείνουν ανοικτοί παρά την έντονη χιονόπτωση που παρατηρήθηκε χθες, Παρασκευή 22/12 αργά το βράδυ, στην περιοχή της Κάζας, στην περιοχή της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου καθώς και στην Πάρνηθα.
Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη επιχειρήσεις αποχιονισμού στην Κάζα με 10 αποχιονιστικά μηχανήματα, στη Μαλακάσα με 4 αποχιονιστικά μηχανήματα και στην Πάρνηθα με 2 μηχανήματα.
Παρά την ύφεση των καιρικών φαινομένων, ήδη είναι σε επιφυλακή άλλα 8 αποχιονιστικά μηχανήματα έτσι ώστε να επιχειρήσουν άμεσα στον άξονα Μαλακάσας - παράπλευρο δίκτυο Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας - Λ. Κηφισίας, εφόσον απαιτηθεί.
Η χιονόπτωση μέχρι τώρα ήταν ιδιαίτερα έντονη και επειδή σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής θα παραμείνουν στη θέση τους, ενώ συνίσταται στους οδηγούς, εφόσον κινηθούν στα όρια της Περιφέρειας ή εκτός αυτής, να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Κλειστοί δρόμοι
Στο μεταξύ, κλειστή, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία, παραμένει η περιφερειακή οδός Πεντέλης- Νέας Μάκρης, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως την λεωφόρο Διονύσου, η λεωφόρος Διονύσου από το γήπεδο Διονύσου μέχρι τον Άγιο Πέτρο και η περιφερειακή Πεντέλης- Μάκρης από την Ανατολή έως τον Διόνυσο.
Τα οχήματα στην λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ προς το καζίνο κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Πάντως, ανοιχτή είναι πλέον η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας, και επετράπη και η κυκλοφορία των φορτηγών, που είχε απαγορευτεί από τα διόδια Αφιδνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης