Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Μειώθηκε κάτω του 5% η έμμεση συμμετοχή της GSO Capital Partners στη Lamda Development:

Μειώθηκε κάτω του 5% η έμμεση συμμετοχή της GSO Capital Partners στη Lamda Development:
Μειώθηκε κάτω του 5% η έμμεση συμμετοχή της GSO Capital Partners στη Lamda Development:
Η LAMDA Development S.A. (εφεξής «η Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 14 του N.3556/2007 και κατόπιν σχετικών γνωστοποιήσεων που της υποβλήθηκαν, ότι την 21η  Δεκεμβρίου 2017 η άμεση συμμετοχή, σε ατομική βάση, του επενδυτικού κεφαλαίου GSO Special Situations Master Fund (Luxembourg) S.à r.l. κατήλθε στο 0% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας από 8,41% σύμφωνα με προηγούμενη γνωστοποίηση.
Περαιτέρω, κατά την ως άνω ημερομηνία, η συνολική συμμετοχή των επενδυτικών κεφαλαίων που διαχειρίζεται η GSO Capital Partners L.P., έπεσε κάτω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας από 19,48% σύμφωνα με προηγούμενη γνωστοποίηση.
Σημειώνεται, ότι η Εταιρεία GSO Capital Partners LP ελέγχει τα δικαιώματα ψήφου των επενδυτικών κεφαλαίων υπό την ιδιότητά της ως διαχειριστής ή σύμβουλος αυτών.
Η εταιρεία GSO Advisor Holdings L.L.C. είναι ο «ομόρρυθμος εταίρος» (general partner) της εταιρείας GSO Capital Partners LP.
Η εταιρεία Blackstone Holdings I L.P. είναι το μοναδικό μέλος της εταιρείας GSO Advisor Holdings L.L.C.
H εταιρεία Blackstone Holdings I/II GP Inc. είναι ο «ομόρρυθμος εταίρος» (general partner) της εταιρείας Blackstone Holdings I L.P.
Η εταιρεία The Blackstone Group L.P. είναι ο ελέγχων μέτοχος της εταιρείας Blackstone Holdings I/II GP Inc.
Η εταιρεία Blackstone Group Management L.L.C. είναι ο «ομόρρυθμος εταίρος» (general partner) της εταιρείας The Blackstone Group L.P. και υπ' αυτή της την ιδιότητα συνιστά το απώτατο ελέγχον νομικό πρόσωπο στην αλυσίδα των ως άνω αναφερόμενων εταιρειών, ενώ η ίδια ελέγχεται από το συνιδρυτή, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) αυτής κ. Stephen A. Schwarzman.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης