Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαγγελόπουλος: Στη μάχη κατά της διαφθοράς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω

Παπαγγελόπουλος: Στη μάχη κατά της διαφθοράς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω
Στη συζήτηση -για τη νομοθέτηση του πόθεν έσχες- που θα γίνει στη Βουλή «θα αποκαλυφθούν πολλά για όλους» δήλωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος
«Στη μάχη υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.
Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή (σ.σ. για τη νομοθέτηση του πόθεν έσχες) θα αποκαλυφθούν πολλά και για πολλούς».
Την αποκλειστική αυτή δήλωση κάνει, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Ολόκληρη η δήλωση προς το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής: «Ως πρώην εισαγγελέας θέλω να διευκρινίσω ότι όταν η Δικαιοσύνη πληγώνεται ιδίως όταν αυτοτραυματίζεται, πονάω και ματώνω μαζί της.
Ως απλός σκεπτόμενος πολίτης πάντα έχω κατά νου ότι σε όλες τις θρησκείες και σε όλα τα φιλοσοφικά ρεύματα η μάχη μεταξύ καλού και κακού είναι υπαρκτή και είναι αέναη.
Ως αρμόδιος υπουργός κατά της Διαφθοράς δηλώνω ότι η κυβέρνηση μετά τις γιορτές θα νομοθετήσει για το «πόθεν έσχες» και θα λύσει όλα τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο.
Στη μάχη υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.
Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή θα αποκαλυφθούν πολλά και για πολλούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης