Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Περιττός πόνος για τους πολίτες αυτά τα τρία χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Μπακογιάννη: Περιττός πόνος για τους πολίτες αυτά τα τρία χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είχαν και έχουν την απόλυτη ευθύνη για την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά είπε η κα.Μπακογιάννη
Περιττό πόνο για τους πολίτες της χώρας χαρακτήρισε τα τρία χρόνια της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ και στον απόηχο του 11ου συνεδρίου της ΝΔ, η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «αυτά τα τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ήταν περιττός πόνος για τους πολίτες με νέα μέτρα που αφήνουν ένα επιπλέον μεγάλο χρέος».
«Είχαν και έχουν απόλυτα την ευθύνη (ΣΥΡIΖΑ_ΑΝΕΛ) της πτώσης της κυβέρνησης (Σαμαρά - Βενιζέλου) και φυσικά για όσα επακολούθησαν» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, η οποία αναφερόμενη στην επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Rejep Tayip Erdogan και στα όσα είπε για τη δυτική Θράκη, τόνισε πως «η τουρκική ηγεσία έβαλε ένα θέμα πάνω στο τραπέζι που ποτέ δεν είχε τολμήσει να βάλει».
Η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι προκαλεί ερωτηματικά η στάση του υπ. Παιδείας, κ Γαβρόγλου για τη Θράκη, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είναι διμερές το θέμα του Οικομενικού Πατριαρχείου, αλλά διεθνές, είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Αναφερόμενη στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ η κα.Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ξεχάσει το ενδεχόμενο να έρθει στη Βουλή με δύο θέσεις για το Σκοπιανό.
«Εμείς παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας για την ονομασία, με την οποία πήγαμε στο Βουκουρέστι» είπε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης