Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ: Tσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος εξαιρετικά – Ανήκουν στη κατηγορία εκείνων, που δεν τους έχει κανείς «πιασμένους»

Κουίκ: Tσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος εξαιρετικά – Ανήκουν στη κατηγορία εκείνων, που δεν τους έχει κανείς «πιασμένους»
"Η επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι θλιβερή", τόνισε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ,  Τέρενς Κουίκ
«Tσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος και το λέω με γνώση λόγου, συνεργάζονται εξαιρετικά, έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και ανήκουν και οι τρεις στη κατηγορία εκείνων, που δεν τους έχει κανείς «πιασμένους», ανέφερε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στη κυριακάτικη πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ».
«Ας «χτυπούν» ΜΜΕ και φθαρμένοι ή διεφθαρμένοι πολιτικοί όσο θέλουν. Δεν τους αγγίζουν και αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει», πρόσθεσε.
Ο κ. Κουίκ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πολύ ευγενής άνθρωπος, δεν τον άκουσα ποτέ να φωνάζει, και απόλυτα ταγμένος σε αυτό που υπηρετεί και ως Πρωθυπουργός και ως ηγέτης της Αριστεράς.
Με αναντίρρητες αρχές στο να υπηρετεί τους αδύνατους, απόλυτα Ευρωπαϊστής, δίνοντας αγώνα να ξαναγίνει η Ελλάδα, όπως και τις εποχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η Ευρώπη των «Λαών-Εθνών της Αλληλεγγύης και της Ισότητας» και φοβερά προσηλωμένος στους στόχους του, ανεξάρτητα αν ξέρει, ότι έχει και πολιτικό κόστος».
Για τον Πάνο Καμμένο, , αφού σημείωσε ότι τον γνωρίζει από 15 χρονών, συμπλήρωσε πως ήταν μαζί του «στο ξεκίνημα των ΑΝΕΛ και μαζί θα πορευτούμε, και όσο τον χτυπούν ανέντιμα, τόσο θα είμαι δυνατά δίπλα του.
Ο Πάνος Καμμένος δεν έκλεψε, δεν έβαλε στην τσέπη του ούτε ένα ευρώ από τα Κρατικά Ταμεία, από τα χρήματα των φορολογουμένων.
Κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για το ήθος του, σε εποχές όπου πολλοί έφαγαν λεφτά.
Απεναντίας, ακόμα και γεύματα με υψηλούς ξένους καλεσμένους του τα πλήρωνε από τη τσέπη του.
Μπορεί να είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας αρκετές φορές, αλλά έχει μια αστείρευτη ειλικρίνεια, δε θέλει να αδικεί κανέναν και στις Ένοπλες Δυνάμεις, το νοιώθω, είναι δημοφιλής και τον αγαπούν».
Υποστήριξε ότι «ο Πάνος Καμμένος από το 2012 έχει «χτυπηθεί» όσο κανείς άλλος, από μια σειρά ΜΜΕ και από πολιτικούς και Κόμματα, που παίρνουν «γραμμή» από συγκεκριμένα ΜΜΕ.
Δυστυχώς για όλους αυτούς, ο Πάνος Καμμένος δεν «μασάει», δεν λυγίζει, γιατί απλούστατα κανείς δεν τον έχει «πιασμένο», δεν χρωστάει σε κανέναν, απεναντίας πολλοί του χρωστούν».
Αναφερόμενος στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, είπε μεταξύ άλλων ότι  «είναι εργασιομανής, απίστευτα διαβασμένος, οργανωτικός, πολύ έμπειρος από τη πολύχρονη θητεία του στο ΥΠΕΞ, ακέραιος, ακριβοδίκαιος.
Όλα αυτά αντανακλούν στην εξωτερική πολιτική, που χειρίζεται με απόλυτους πατριωτικούς προσανατολισμούς, έχοντας καταστήσει την Ελλάδα - χάρη και στην εξαιρετική του συνεργασία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα - πυλώνα σταθερότητας και στον παγκόσμιο χάρτη, αλλά κυρίως στη περιοχή μας, με τα τόσα γεωπολιτικά προβλήματα».
Περαιτέρω, ο κ. Κουίκ υπογράμμισε ότι πρέπει να τελειώνουμε με το θέμα των ψευτομουφτήδων και με το θέμα της αμφισβήτησης του νόμιμου Μουφτή, που δέχεται το ελληνικό Κράτος.
Όπως ανέφερε «είναι έξω από κάθε πραγματικότητα να συνδυάζουμε το θέμα της χρονικής στιγμής που το άνοιξε δημόσια ο Γαβρόγλου με το θέμα της επίσκεψης Ερντογάν.
Απαράδεκτος ο συσχετισμός, προφανώς για αρρωστημένους τυφλούς αντιπολιτευτικούς λόγους».
Τέλος, αναφερόμενος στη ΝΔ είπε ότι «η ΝΔ του σήμερα είναι ένα μόρφωμα για πολλούς και δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», «η επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι θλιβερή.
Απέτυχε οικτρά η «γραμμή Θεοδωρικάκου», να επαναλαμβάνει ο Αρχηγός του Κόμματος, σαν παιδί που του πήραν το τόπι, και κάθε μέρα να ζητάει εκλογές.
Τώρα έχουν αλλάξει τα θλιβερά τροπάριά τους».
Σημείωσε ότι θεωρεί εξαιρετικά ελιτίστικο να απαξιώνεται το επίδομα που αποφάσισε η κυβέρνηση να δώσει στους νέους άνεργους, σε νέα παιδιά που είναι σε ανεργία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης