Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Δημιουργούμε τις υποδομές για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στους Δήμους Μάνδρας και Ελευσίνας

Παππάς: Δημιουργούμε τις υποδομές για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στους Δήμους Μάνδρας και Ελευσίνας
Tην Τετάρτη 20/12  ομάδα εμπειρογνωμόνων θα επισκεφθεί την περιοχή για να καταγράψει τα προβλήματα στο σύστημα υποβολής των αιτήσεων για τη λήψη των αποζημιώσεων
Την επιτάχυνση των διαδικασιών για τις αιτήσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις των πληγέντων πολιτών από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Μάνδρα και την ευρύτερη περιοχή, ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής,  Ν. Παππάς, μιλώντας στο  περιφερειακό -αναπτυξιακό συνέδριο για τη Δυτική Αττική.
Όπως είπε, «ως Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης δημιουργούμε τις υποδομές για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στους Δήμους Μάνδρας και Ελευσίνας» και μάλιστα, την Τετάρτη 20/12  ομάδα εμπειρογνωμόνων θα επισκεφθεί την περιοχή για να καταγράψει τα προβλήματα που υπάρχουν στο σύστημα υποβολής των αιτήσεων για τη λήψη των αποζημιώσεων και να προχωρήσει στην ψηφιοποίησή του, με στόχο να επιταχύνουμε τις διαδικασίες.
Το σχέδιο αυτό, σύμφωνα με τον υπουργό, θα προχωρήσει σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους.
Περαιτέρω, ο κ. Παππάς μίλησε για τον τρόπου που οι σύγχρονες τεχνολογίες μπορούν να συμβάλουν στην εξοικονόμηση πόρων και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, για τις εφαρμογές «έξυπνων πόλεων» που είναι ήδη εγκατεστημένες σε κάποιες περιοχές και δεν είναι πολυδάπανες, που όμως χρειάζονται και την κατάλληλη συνδεσιμότητα.
Ο ίδιος εξήγγελλε ότι σχολεία και δημόσια κτίρια θα αποκτήσουν σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο, θα υπάρξει εγκατάσταση wi- fi σε δημόσιους χώρους, ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η παροχή κουπονιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις για τη σύνδεσή τους με υψηλές ταχύτητες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης