Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Να σεβαστούμε τους 210 χιλιάδες συνιδρυτές στο συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής»

Ανδρουλάκης: Να σεβαστούμε τους 210 χιλιάδες συνιδρυτές στο συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής»
«Θα καταθέσω συγκεκριμένες προτάσεις για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος», αναφέρει ο Ν. Ανδρουλάκης
Το πολιτικό του στίγμα, ενόψει του συνεδρίου του «Κινήματος Αλλαγής», και τις θέσεις του για τη φυσιογνωμία που πρέπει να έχει ο νέος φορέας, καταθέτει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ThessNews» της Θεσσαλονίκης.
Ο ευρωβουλευτής ζητά να έχουν ρόλο στη συγκρότηση του νέου φορέα της κεντροαριστεράς όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.
«Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με το σεβασμό που τους αρμόζει και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να θέσουν υποψηφιότητα ως σύνεδροι, χωρίς τους περιορισμούς των αριστίνδην συνέδρων ή των ποσοστώσεων που διαστρεβλώνουν τη λαϊκή βούληση», τονίζει χαρακτηριστικά.
Όπως λέει, ο ίδιος θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στο συνέδριο ώστε «να προκύψει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα».
Αναφερόμενος στην οικονομία ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνει ότι η κυβέρνηση επέλεξε μια σκληρή φορολογική πολιτική προκειμένου να παρουσιάσει πλεονάσματα. Όμως έτσι κατέστρεψε την παραγωγή και υποθήκευσε την φορολογική βάση του μέλλοντος.
Τέλος, τονίζει ότι η υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος διότι έχουν προκύψει ερωτήματα και σκιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης