Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο - Πρέπει να γίνουν γρήγορα οι εκλογές

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο - Πρέπει να γίνουν γρήγορα οι εκλογές
Τι ανέφερε οπ αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, στο 11ο συνέδριο του κόμματος
«Η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο.
Γι’ αυτό πρέπει να γίνουν γρήγορα οι εκλογές», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο 11ο Συνέδριο του κόμματος.
«Γι’ αυτό σας καλούμε όλους σε πανστρατιά και, φυσικά, γι’ αυτό δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος στις επόμενες εκλογές.
 Πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να λάβει την εντολή εκείνη που χρειάζεται για να πάρει γρήγορα τις αποφάσεις που πρέπει, για να ξεκολλήσει η Ελλάδα από τον βούρκο», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Γεωργιάδης  μίλησε για το πολυποίκιλο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σημείωσε ότι «όταν λένε στα κανάλια ή ακούτε στη Βουλή τους πολιτικούς μας αντιπάλους, κυρίως τον κ. Τσίπρα, να λέει και να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για όσα έχουν συμβεί στη χώρα, πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι αυτή είναι μια τεράστια συκοφαντία.
Η Νέα Δημοκρατία φυσικά έχει κάνει και αυτή τα δικά της σφάλματα. Αλλά πάντοτε υπήρξε στη σωστή πλευρά της ιστορίας.
Όλες οι μεγάλες επιλογές της χώρας έχουν τη σφραγίδα της δικής μας παρατάξεως».
Σημείωσε δε, πως σήμερα  η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα σε οικονομική ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι «δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε στους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να μονοπωλούν την κοινωνική ευαισθησία», λέγοντας μάλιστα ότι «η δική μας Παράταξη, η λαϊκή Παράταξη, η γνήσια λαϊκή Παράταξη της Ελλάδος, σε όλη της τη διαχρονική ιστορική πορεία, υπήρχε για να βοηθάει το λαό, για να στηρίζει το λαό.
Και δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στην Αριστερά. Η Αριστερά αγαπάει το λαό στα λόγια.
Εμείς αγαπάμε το λαό στα έργα».
Υπογράμμισε την ανάγκη να εφαρμοστεί το κυβερνητικό  πρόγραμμα της ΝΔ, ενώ  σημείωσε ότι «το μεγάλο κέρδος που μας δίνει ο Αλέξης Τσίπρας, είναι μόνο ένα.
Έδειξε στον ελληνικό λαό το αληθινό πρόσωπο της Αριστεράς».
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως  πρέπει η οικονομία να πάρει μπρος και για να γίνει αυτό πρέπει να δημιουργηθούν δουλειές, να μειωθούν οι φόροι, να γίνουν αποκρατικοποιήσεις, να γίνουν μεταρρυθμίσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης