Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου (ΝΔ): Οι “παραστάσεις” κυβερνητικής προπαγάνδας στο χώρο της Υγείας συνεχίζονται

Οικονόμου (ΝΔ): Οι “παραστάσεις” κυβερνητικής προπαγάνδας στο χώρο της Υγείας συνεχίζονται
Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι την ώρα που η Πρωτοβάθμια Υγεία και τα νοσοκομεία βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης, «ο κ. Τσίπρας κόβει κορδέλες»
«Οι “παραστάσεις” κυβερνητικής προπαγάνδας στο χώρο της Υγείας συνεχίζονται», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, με αφρορμή τα σημερινά (13/12) εγκαίνια της πρώτης Τοπικής Μονάδας Υγείας στην δήμο Ευόσμου Θεσσαλονίκης, υπό την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι την ώρα που η Πρωτοβάθμια Υγεία και τα νοσοκομεία βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης, «ο κ. Τσίπρας κόβει κορδέλες, αποκρύβοντας ότι κατασπαταλά ευρωπαϊκούς πόρους για την πρόσληψη κομματικών ημετέρων, αντί να τους αξιοποιεί για την πραγματική βελτίωση στο χώρο της Υγείας».
Ακουληθεί η πλήρης δήλωση του κ. Οικονόμου:
«Οι “παραστάσεις” κυβερνητικής προπαγάνδας στο χώρο της Υγείας συνεχίζονται.
Την ώρα που η Πρωτοβάθμια Υγεία και τα νοσοκομεία βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης, ο κ. Τσίπρας κόβει κορδέλες, αποκρύβοντας ότι κατασπαταλά ευρωπαϊκούς πόρους για την πρόσληψη κομματικών ημετέρων, αντί να τους αξιοποιεί για την πραγματική βελτίωση στο χώρο της Υγείας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης