Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαστικά Θράκης: Εξαγοράζει την ΕΒΙΣΑΚ η θυγατρική Thrace Polyfilms, έναντι 2,49 εκατ. ευρώ

Πλαστικά Θράκης: Εξαγοράζει την ΕΒΙΣΑΚ η θυγατρική Thrace Polyfilms, έναντι 2,49 εκατ. ευρώ
Εξαγοράζει την ΕΒΙΣΑΚ θυγατρική της Πλαστικά Θράκης, έναντι 2,49 εκατ. ευρώ
Δεσμευτική συμφωνία για την εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της ΕΒΙΣΑΚ, έναντι 2,49 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η Thrace Polyfilms, κατά 100% θυγατρική της Πλαστικά Θράκης.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (12/12/2017) ανακοίνωση, η Διοίκηση της Πλαστικά Θράκης ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρικής της εταιρεία Thrace Polyfilms προέβη στην υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας για την εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Ε.ΒΙ.ΣΑΚ Ελληνική Βιομηχανία Σάκκων και Ειδών Πλαστικής Ύλης Α.Ε. (εφεξής «η Εταιρεία») η οποία έχει την έδρα της στη Νέα Καρβάλη του Νομού Καβάλας, έναντι τιμήματος 2,49 εκ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι το αντικείμενο δραστηριότητας της Εταιρείας είναι η κατασκευή πλαστικών σάκων πολυαιθυλενίου για τη συσκευασία λιπασμάτων και πρώτων υλών πλαστικών.
Ειδικότερα, η εν λόγω εταιρεία επεξεργάζεται πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) και γραμμικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LLDPE) για την παραγωγή φιλμ μιας στρώσης και τριών στρώσεων, το οποίο αφού κοπεί και θερμοσυγκολληθεί καταλήγει στο τελικό προϊόν, τον σάκο ή σε ρολό φιλμ χωρίς κοπή.
Η παραγωγική δυναμικότητα της εταιρείας ανέρχεται σήμερα σε 26 εκ. πλαστικούς σάκους και ρολά σε ετήσια βάση.
Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανήλθε στις 31.12.2016 σε 103, 2 χιλ ευρώ και το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων σε 3,7 εκ. ευρώ, ενώ ο κύκλος εργασιών για το σύνολο της χρήσεως 2016 ανήλθε σε 3,1 εκ. ευρώ.
Η κατά 100% θυγατρική του ομίλου Thrace Polyfilms με την ολοκλήρωση της, ευρισκόμενης στο τελικό στάδιο της διαδικασίας, αναδοχής του κλάδου παραγωγής και εμπορίας προϊόντων βιομηχανικής συσκευασίας της μητρικής εταιρείας Πλαστικά Θράκης θα έχει ως βασικό αντικείμενο δραστηριότητας της παραγωγή και εμπορία σάκων και φιλμ πολυαιθυλενίου για βιομηχανικές, κατασκευαστικές και αγροτικές χρήσεις, καθώς και την παραγωγή και εμπορία σάκων απορριμμάτων για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Στο πλαίσιο αυτό, η εξαγορά της εταιρείας θα συμβάλει στην ενίσχυση της παρουσίας του Ομίλου στο συγκεκριμένο αντικείμενο δραστηριότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης