Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο (11/12) ο Θεοδωράκης για τη Διάσκεψη για το Κλίμα

Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο (11/12) ο Θεοδωράκης για τη Διάσκεψη για το Κλίμα
Για την Ελλάδα η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να αποτελέσει κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής της Κεντροαριστεράς 
Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο (11/12) ο επικεφαλής του Ποταμιού και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη για το Κλίμα, που διοργανώνει η Γαλλία, δύο χρόνια μετά την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας του Παρισιού για τη διάσωση του πλανήτη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συμμετέχει στη διάσκεψη προβάλλοντας την άποψη, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού, ότι και Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο (11/12) ο επικεφαλής του Ποταμιού και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη για το Κλίμα, που διοργανώνει η Γαλλία, δύο χρόνια μετά την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας του Παρισιού για τη διάσωση του πλανήτη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συμμετέχει στη διάσκεψη προβάλλοντας την άποψη, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού, ότι και για την Ελλάδα η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να αποτελέσει κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής της. Οι άνθρωποι που χάθηκαν στη Μάνδρα και σε άλλα σημεία της χώρας εξαιτίας των πλημμυρών είναι ένας επιπλέον λόγος που επιβάλλει τη συμμετοχή όλων μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Επίσης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, τη Δευτέρα ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει συναντήσεις και με τους επικεφαλής της ομάδας του προέδρου της Γαλλίας Em. Macron, οι οποίοι σχεδιάζουν τις μεταρρυθμίσεις για τη νέα Ευρώπη. Επιπλέον, ο επικεφαλής του Ποταμιού θα συναντηθεί και με την Suzi Dennison, διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις διεθνείς σχέσεις στο Παρίσι.. Οι άνθρωποι που χάθηκαν στη Μάνδρα και σε άλλα σημεία της χώρας εξαιτίας των πλημμυρών είναι ένας επιπλέον λόγος που επιβάλλει τη συμμετοχή όλων μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
Επίσης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, τη Δευτέρα ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει συναντήσεις και με τους επικεφαλής της ομάδας του προέδρου της Γαλλίας Em. Macron, οι οποίοι σχεδιάζουν τις μεταρρυθμίσεις για τη νέα Ευρώπη. Επιπλέον, ο επικεφαλής του Ποταμιού θα συναντηθεί και με την Suzi Dennison, διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις διεθνείς σχέσεις στο Παρίσι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης