Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φορτσάκης: Έχουμε φτάσει ήδη στο 4ο μνημόνιο – Νέα μέτρα με τη λήξη του σημερινού προγράμματος

Φορτσάκης: Έχουμε φτάσει ήδη στο 4ο μνημόνιο – Νέα μέτρα με τη λήξη του σημερινού προγράμματος
Έρχονται νέα μέτρα, τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ
Έχουμε ήδη φτάσει στο 4ο μνημόνιο καθώς έχουν ήδη υιοθετηθεί μέτρα που θα εφαρμοστούν μετά τη λήξη του σημερινού προγράμματος υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Φορτσάκης, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση από την οποία δεν θα μπορέσουμε εύκολα να ξεφύγουμε.
«Ο δρόμος που ακολουθείται και επιβεβαιώνεται τώρα με την τελευταία αξιολόγηση και τα καινούρια μέτρα, τα οποία έρχονται - μέτρα που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει, να τα έχουμε χειριστεί τελείως διαφορετικά  - μας οδηγεί σε μία κατάσταση, η οποία είναι πολύ δύσκολη και από την οποία δεν θα μπορέσουμε εύκολα να ξεφύγουμε.
Είναι σαφές ότι καλά κάνουμε και τελειώνουμε την αξιολόγηση, γιατί δεν μπορούμε να τρενάρουμε άλλο, αλλά είναι κρίμα ότι οδηγηθήκαμε στο να παίρνουμε μέτρα, που θα είχαμε αποφύγει, εάν είχαμε φερθεί από την αρχή σωστά.
Και σήμερα ακόμα δεν έχουμε πάρει τα μέτρα εκείνα, που θα έπρεπε να υιοθετήσουμε, για να δώσουμε στην οικονομία μας μία προοπτική ανάπτυξης» τόνισε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Φορτσάκης, υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ έχει πολύ συγκεκριμένο και σαφές πρόγραμμα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
«Θα ήταν ορθότερο να στραφούμε προς την κατεύθυνση της υιοθέτησης και της υλοποίησης αυτών των μέτρων, παρά να συζητάμε για το παρελθόν, το οποίο μας στοίχισε πάρα πολύ ακριβά και μας οδηγεί σε αυτή την κατάσταση, που ονομάζουμε τέταρτο μνημόνιο, δεσμεύσεις, δηλαδή, που θα είχαμε αποφύγει διαφορετικά» είπε ο κ.Φορτσάκης.
Ερωτηθείς για την απόφαση Μητσοτάκη να μην συμπεριλάβει στην κυβέρνηση του τη Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ.Φορτσάκης υποστήριξε ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ δείχνει την ευαισθησία που έχει, για να μπορέσει να φτιάξει μία κυβέρνηση, η οποία θα μπορέσει να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του τόπου, χωρίς να δίνει την υπόνοια ότι κινείται από διαφορετικά κίνητρα ή από οικογενειοκρατία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης