Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ο Καμμένος φαντασιώνεται συμμορίες που τον πολεμούν

ΝΔ: Ο Καμμένος φαντασιώνεται συμμορίες που τον πολεμούν
Τι απαντά η ΝΔ στον Π. Καμμένο
«Ο Πάνος Καμμένος φαντασιώνεται συμμορίες που τον πολεμούν, προφανώς γιατί κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια» αναφέρει σε ανακοίνωσή  της η ΝΔ, απαντώντας στον υπουργό Άμυνας, Π. Καμμένο, ο οποίος σε συνέντευξή του σε εφημερίδα κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη ότι έχει μετατρέψει τη Ν.Δ. σε πολιτικό βραχίονα μίας συμμορίας.
Σύμφωνα με τη ΝΔ, «η μόνη συμμορία που υπάρχει είναι αυτή που απεργαζόταν στο σκοτάδι την πώληση αμυντικού υλικού και το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι αν αρχηγός της ήταν ο Υπουργός Αμύνης».
Σημειώνεται ότι  ο κ. Καμμένος σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Documento, σχετικά με την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, κληθείς να απαντήσει εάν στην όλη υπόθεση εμπλέκονται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία εκμεταλλεύτηκε η ΝΔ προκειμένου να τον χτυπήσει προσωπικά, απαντά ότι "n υπόθεση αυτή είναι μία από τις υποθέσεις που ετοίμαζε ο εκδοτικός οργανισμός του κ. Μαρινάκη, που λειτουργεί ως εκβιαστική συμμορία απέναντί μου, είναι δεδομένο.
Και γι' αυτό είπα ότι η ΝΔ μετετράπη σε πολιτικό βραχίονα της συμμορίας.
Ακόμη κι αν δείτε τους ομιλητές στη Βουλή τη Δευτέρα, αυτός που μίλησε τελευταίος δεν ήταν ο κ. Τσιάρας αλλά ο κ. Βορίδης, ο οποίος είναι και δικηγόρος του συγκροτήματος.
Έχουμε λοιπόν εν είδει συμβούλου της συγκεκριμένης ομάδος έναν βουλευτή να μιλά στη Βουλή και η ΝΔ να παραδίδει την εντολή του ελληνικού λαού στα χέρια μιας οργάνωσης".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης