Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η έξοδος από τα μνημόνια θα ολοκληρωθεί χωρίς νέα μέτρα για τους πολίτες

Παππάς:  Η έξοδος από τα μνημόνια θα ολοκληρωθεί χωρίς νέα μέτρα για τους πολίτες
Οι αξιολογήσεις κλείνουν χωρίς το ισοζύγιο να βαρύνει περαιτέρω τους πολίτες
«Νέα μέτρα δεν υφίστανται ούτε ως ενδεχόμενο. Η έξοδος από τα μνημόνια θα είναι απολύτως "καθαρή" από νέα μέτρα» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News υπογραμμίζει πως «οι αξιολογήσεις κλείνουν χωρίς το ισοζύγιο να βαρύνει περαιτέρω τους πολίτες» ενώ σχολιάζοντας τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο υπογραμμίζει πως «τρεις φορές η αντιπολίτευση έδωσε τη μητέρα των μαχών», παρουσιάζοντας τον Πάνο Καμμένο ως το μεγάλο διαπλεκόμενο και τρεις φορές τα επιχειρήματά της κατέρρευσαν στη Βουλή με «γδούπο».
«Ησυνεργασία με τους ΑΝΕΛ με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μια συνεργασία δύο κομμάτων που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, έχει λειτουργήσει" και επισημαίνει ότι "αν υπάρχει αδύναμος κρίκος, αυτός είναι μάλλον ο κ. Μητσοτάκης και η στρατηγική της παρένθεσης».
Σχολιάζοντας τη δημιουργία του νέο φορέα της κεντροαριστεράς τονίζει ότι το κεντρικό ερώτημα είναι αν ο φορέας αυτός θεωρεί τη συγκυβέρνηση με Σαμαρά επιτυχημένη και αν επιθυμεί να την επαναλάβει υπό τον Μητσοτάκη. «Θα έχουμε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη; Από αυτά τα ερωτήματα δεν μπορεί να ξεφύγει ο νέος φορέας. Όταν ο νέος φορέας είναι έτοιμος να φέρει και απαντήσεις, εκτός από τσιτάτα, εμείς θα είμαστε εδώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης