Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ενστάσεις Ανδρουλάκη, Θεοχαρόπουλου για το Κίνημα Αλλαγής – Σημασία έχουν οι πολιτικές, όχι το όνομα

Ενστάσεις Ανδρουλάκη, Θεοχαρόπουλου για το Κίνημα Αλλαγής – Σημασία έχουν οι πολιτικές, όχι το όνομα
Τη σύνθεση του καθοδηγητικού πολιτικού κέντρου που θα «τρέχει» το Κίνημα έως το συνέδριο θα ανακοινώσει αύριο 1/12 η κα.Γεννηματά
Ενστάσεις και δυσαρέσκεια για την απόφαση των Γεννηματά – Θεοδωράκη να ονομάσουν το νέο πολιτικό φορέα Κίνημα Αλλαγής διατύπωσαν και σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, την ώρα που η κα.Γεννηματά στέλνει το μήνυμα για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικαστικών θεμάτων που αφορούν το νέο πολιτικό φορέα.
Σε σημερινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι αν και δεν ρωτήθηκε για το όνομα του νέου πολιτικού φορέα, επεσήμανε πως αυτό που έχει σημασία έχουν οι πολιτικές και όχι το όνομα.
Αλλά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος εξέφρασε και σήμερα 30/11 τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο Γεννηματά και Θεοδωράκης πρότειναν το όνομα Κίνημα Αλλαγής για το νέο πολιτικό φορέα.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο για ατυχή στιγμή για την ευόδωση του εγχειρήματος, και υποστήριξε ότι θα θέσει ως πρόταση στον προσυνεδριακό διάλογο για όνομα του νέου πολιτικού φορέα είτε το «Δημοκρατικό Κόμμα» είτε την «Προοδευτική Παράταξη».
«Πρόκειται για ονομασίες που μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.
Επιπλέον, έχουν ευρύτερη απήχηση» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η Φώφη Γεννηματά είναι αποφασισμένη να τρέξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα διαδικαστικά.
Αύριο 1/12 αναμένεται να ανακοινώσει τη σύνθεση του προσωρινού καθοδηγητικού κέντρου του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο θα αναλάβει να «τρέχει» το Κίνημα έως το συνέδριο του.
Στο όργανο αυτό αναμένεται να συμμετάσχουν οι αρχηγοί των κομμάτων που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία (Γεννηματά, Θεοδωράκης, Θεοχαρόπουλος, Παπανδρέου) καθώς και όσοι υποψήφιοι πήραν πάνω από 10%, όπως οι κ.κ.Ανδρουλάκης, Καμίνης.
Σημειώνεται πως αύριο 1/12 η κα.Γεννηματά θα έχει συνάντηση και με τον Ν. Ανδρουλάκη, κλείνοντας έτσι τις επαφές της με τους πρωταγωνιστές της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης στην Κεντροαριστερά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης