Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στη Δικαιοσύνη σήμερα 29/11 οι 9 Τούρκοι που συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική

Στη Δικαιοσύνη σήμερα 29/11 οι 9 Τούρκοι που συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική
Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε εθνικό ένταλμα σύλληψης
Στη Δικαιοσύνη αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα 29/11 οι 9 Τούρκοι που συνελήφθηκαν κατά την χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα.
Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ σε βάρος του ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε εθνικό ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του σε παλαιότερη υπόθεση.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την υπόθεση του ταχύπλοου που είχε κατασχεθεί στις Οινούσσες τον Ιούλιο του 2013, γιατί μετέφερε βαρύ οπλισμό που προοριζόταν για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την οργάνωση DHKP-C.
Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, εκτός των άλλων, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι CZ.
Στα τρία διαμερίσματα όπου έγιναν το πρωί της Τρίτης οι συλλήψεις των παραπάνω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός τεχνολογικού και ψηφιακού υλικού, εκρηκτικά καθώς και υλικά για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.
Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής έγινε λίγες ημέρες πριν από την άφιξη του προέδρου της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan, αν και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ετοιμαζόταν κάποιο «χτύπημα» κατά του Τούρκου προέδρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης