Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαριδης (ΝΔ): Δύσκολη μέρα για τον Τσίπρα η Δευτέρα - Θα προσέλθει στη Βουλή απολογούμενος

Λαζαριδης (ΝΔ): Δύσκολη μέρα για τον Τσίπρα η Δευτέρα - Θα προσέλθει στη Βουλή απολογούμενος
"Eίναι θράσος η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου να μιλά για έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια", αναφέρει ο Μ. Λαζαρίδης,  σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη
«O καταιγισμός των αποκαλύψεων και ο πανικός του κ. Καμμένου, αναγκάζουν τον κ. Τσίπρα - κάτω από τον κίνδυνο κατάρρευσης της κυβέρνησής του - να βγει στο ξέφωτο», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Free Sunday" ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη , Μ. Λαζαρίδης.  
Όπως αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης, «εδώ και 20 ημέρες είχαμε τον κ. Τσίπρα να σιωπά και να κρύβεται για τις αποκαλύψεις που αφορούσαν τον συναρχηγό του κ. Καμμένο. Όμως, ο καταιγισμός των αποκαλύψεων και ο πανικός του κ. Καμμένου, αναγκάζουν τον κ. Τσίπρα - κάτω από τον κίνδυνο κατάρρευσης της κυβέρνησής του - να βγει στο ξέφωτο».
Ο κ. Λαζαρίδης συμπληρώνει πως «είναι προφανές ότι ο κ. Καμμένος απαίτησε από τον κ. Τσίπρα να έρθει στη Βουλή και να τον καλύψει πλήρως.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον - όπως και όλοι οι Έλληνες - την απολογία του κ. Καμμένου, αλλά και τις δικολαβικές κορώνες του κ. Τσίπρα ο οποίος θα έχει τον άχαρο ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης του συναρχηγού του».
Σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, τόνισε ότι «το γεγονός ότι έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, δικαιολογεί απολύτως την υπεύθυνη στάση μας να αναδείξουμε το ζήτημα της αγοραπωλησίας με μεσάζοντα τον κ. Παπαδόπουλο που επιχείρησε να ολοκληρώσει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Η Δευτέρα θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τον κ. Τσίπρα, καθώς θα προσέλθει στη Βουλή απολογούμενος.
Εξάλλου όπως το είχε πει και ο κ. Καμμένος "μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι".
Τους λέμε λοιπόν ότι το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα - εντός του 2018 - και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού»..
Αναφορικά με τον Προϋπολογισμό του 2018, ο κ. Λαζαρίδης αναφέρει ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είτε εθελοτυφλεί, είτε συνεχίζει να έχει αυταπάτες», «το λογαριασμό τον πληρώνουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες» και «ήδη, η κυβέρνηση αυτή έχει υπογράψει μέτρα ύψους 5,1 δισ. ευρώ για μετά το τέλος του τρίτου Προγράμματος, για το 2019 και για το 2010.
Την ίδια στιγμή, ο νέος Προϋπολογισμός που κατατέθηκε πριν μερικά 24ωρα, έχει και νέα μέτρα λιτότητας ύψους 1,9 δισ. ευρώ.
Περιλαμβάνει περικοπές κοινωνικών επιδομάτων, αλλά και αυξήσεις φόρων που πλήττουν κυρίως τους πιο αδύναμους».
«Ύστερα από όλα αυτά είναι θράσος η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου να μιλά για έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια και τέλος της εποπτείας.
 Ο λαός, όμως, γνωρίζει καλά την αλήθεια.
Αλήθεια, όμως που δυστυχώς είναι πολύ πικρή», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο κ. Λαζαρίδης υποστηρίζει ότι η χώρα «χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή». Όπως αναφέρει, «οι πολίτες, με κάθε ευκαιρία, δείχνουν ότι έχουν εξαντληθεί τα όριά τους.
Η σημερινή κυβέρνηση δεν ξέρει, δεν θέλει και δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των Ελλήνων.
Αντίθετα, για να κρατηθεί έστω και μια ημέρα παραπάνω στην εξουσία δεν διστάζει να υπερφορολογεί "σκοτώνοντας" την πραγματική οικονομία και φτωχοποιώντας τα ελληνικά νοικοκυριά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης