Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Samsung δημιουργεί ερευνητικό κέντρο τεχνητής νοημοσύνης

Η Samsung δημιουργεί ερευνητικό κέντρο τεχνητής νοημοσύνης
Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι πραγματοποιεί αυτές τις δευτερεύουσες οργανωτικές αλλαγές, προκειμένου να «ανταποκριθεί γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς»
Η Samsung σκοπεύει να δημιουργήσει ένα ερευνητικό κέντρο τεχνητής νοημοσύνης (AI), όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, το οποίο θα βρίσκεται μεταξύ των κλάδων κινητής και καταναλωτικής ηλεκτρονικής, που αποτελούν τα δύο από τα τρία μεγαλύτερα τμήματα της Samsung.
Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι πραγματοποιεί αυτές τις δευτερεύουσες οργανωτικές αλλαγές, προκειμένου να «ανταποκριθεί γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς».
Ο HS Kim, επικεφαλής του τμήματος ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, θα είναι επικεφαλής της Samsung Research.
Η Samsung δεν δήλωσε πού θα βρίσκεται το κέντρο AI.
Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι η Young Sohn, επικεφαλής στρατηγικής της Samsung, θα έχει έναν "ενισχυμένο" ρόλο στην αναζήτηση νέων επιχειρηματικών τομέων, για όλες τις επιχειρηματικές ομάδες.
Αυτό περιλαμβάνει λύσεις για κινητά, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και συσκευές, τα οποία περιλαμβάνουν την ταχέως αναπτυσσόμενη μονάδα παραγωγής μικορ-τσιπ.
Η Sohn αποφάσισε την εξαγορά της Harman ύψους 8 δισ. δολαρίων την περασμένη χρονιά.
Οι τελευταίες ανακοινώσεις έρχονται μετά την ανακοίνωση της Samsung, ότι θα κάνει αλλαγές στην ηγεσία της τον Οκτώβριο του 2017, όπου αντικατέστησε τον CEO της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης