Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Unibios: Στις 11/12/17 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Έκδοση Ομολογιακού Δανείου

tags :
Unibios: Στις 11/12/17 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Έκδοση Ομολογιακού Δανείου
Στην Έκτακτη Συνέλευση δικαιούται να συμμετάσχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος στα Αρχεία του Σ.Α.Τ. που διαχειρίζεται η «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.» (Ε.Χ.Α.Ε.)
Στις 11 Δεκεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Unibios για την έγκριση Έκδοσης Ομολογιακού Δανείου.
Πιο συγκεκριμένα:
«Με την από 20 Νοεμβρίου 2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον Νόμο 2190/1920 και το Καταστατικό της εταιρίας καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία « UNIBIOS A.E ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ » σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 11η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ στην έδρα της εταιρίας που ευρίσκεται στη Φυλή Αττικής, 1η και 18η Οδός, ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων, Τ.Κ. 13341, για συζήτηση και απόφαση στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διάταξης:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1. Απόφαση για Έκδοση Ομολογιακού Δανείου Μετατρέψιμου σε Μετοχές.
Οι ομολογίες του Δανείου θα διατεθούν με δικαίωμα προτίμησης στους υφιστάμενους σήμερα μετόχους της εταιρίας.
Απόφαση ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης του Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με το άρθρο 13Α του ΚΝ2190/1920. Απόφαση για την υποβολή αίτησης για την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στον πολυμερή μηχανισμό διαπραγμάτευσης ΕΝ.Α.
Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για κάθε θέμα συναφές προς τα παραπάνω και για τον καθορισμό των υπόλοιπων όρων του δανείου.
2. Διάφορες Ανακοινώσεις και Ενημέρωση των Μετόχων.
Σε περίπτωση μη επίτευξης νομίμου απαρτίας κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11 ης Δεκεμβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο, με την ίδια απόφασή του, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με τα ίδια ακριβώς θέματα της ημερησίας διάταξης, ή με εκείνα για τα οποία δεν θα καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεως, στην έδρα της Εταιρίας (Φυλή Αττικής, 1η και 18η Οδός, ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων, Τ.Κ. 13341), την 22-12-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μ.μ.
Σε περίπτωση δε μη επίτευξης νομίμου απαρτίας κατά την Α Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 22-12-2017, το Διοικητικό Συμβούλιο, με την ίδια απόφασή του, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, με τα ίδια ακριβώς θέματα της ημερησίας διάταξης, ή με εκείνα για τα οποία δεν θα καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεως, στην έδρα της Εταιρίας (Φυλή Αττικής, 1η και 18η Οδός, ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων, Τ.Κ. 13341), την 8-1-2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ Σύμφωνα με τα άρθ. 26 παρ. 2β και 28α του κ.ν.2190/20, όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του από το άρθ. 3 του ν. 3884/2010, η Εταιρία ενημερώνει τους μετόχους για τα ακόλουθα:
Α. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΨΗΦΟΥ:
Στην Έκτακτη Συνέλευση δικαιούται να συμμετάσχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος στα Αρχεία του Σ.Α.Τ. που διαχειρίζεται η «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.» (Ε.Χ.Α.Ε.), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες (μετοχές) της Εταιρίας.
Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα ή εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρίας με τα αρχεία του ως άνω φορέα.
Η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται τουλάχιστον κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ήτοι κατά την 6-12-2017 (ημερομηνία καταγραφής) και η σχετική βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην εταιρία το αργότερο την τρίτη (3η ) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι και την 8-12-2017.
Για την Ά Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας (4ης) πριν από την ημερομηνία της εν λόγω συνεδρίασης, ήτοι την 18-12-2017, η δε σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση περί της μετοχικής ιδιότητας πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη (3η ) ημέρα πριν από την συνεδρίαση της ανωτέρω Γενικής Συνέλευσης δηλαδή την 19-12-2017.
Για την Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας (4ης) πριν από την ημερομηνία της εν λόγω συνεδρίασης, ήτοι την 4-1-2018, η δε σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση περί της μετοχικής ιδιότητας πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη (3η ) ημέρα πριν από την συνεδρίαση της ανωτέρω Γενικής Συνέλευσης δηλαδή την 5-1-2018.
Σε περίπτωση μη τήρησης των ως άνω προθεσμιών και διατυπώσεων, οι μέτοχοι μετέχουν στην Γενική Συνέλευση μόνο κατόπιν άδειας της Γενικής Συνέλευσης.
Για την άσκηση των δικαιωμάτων συμμετοχής και ψήφου δεν απαιτείται η δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης