Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Twitter παρουσίασε νέο τρόπο για να δημιουργήσει έσοδα από τα tweets των χρηστών

tags :
Το Twitter παρουσίασε νέο τρόπο για να δημιουργήσει έσοδα από τα tweets των χρηστών
Η χορήγηση δεδομένων αντιπροσώπευε το 14% ή 87 εκατ. δολάρια των τριμηνιαίων εσόδων του Twitter, ύψους 590 εκατ. δολαρίων, για το γ΄ 3μηνο του 2017, σημειώνοντας αύξηση 22% σε σχέση με το προηγούμενο έτος
Ένα νέο εργαλείο για προγραμματιστές που ονομάζεται API Premium και θα παρέχει τα δεδομένα των απλών χρηστών από τα tweets τους, παρουσίασε το Twitter, με σκοπό να αυξήσει τα έσοδά του.
Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρόσβαση σε περισσότερα στοιχεία του Twitter από ότι είναι διαθέσιμα προς το παρόν δωρεάν, αλλά σε χαμηλότερη τιμή από την δαπανηρή πρόσβαση που έχουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, όπως αποκάλυψε η εταιρεία.
Αρχικά, οι προγραμματιστές θα έχουν πρόσβαση στις τελευταίες 30 ημέρες των στοιχείων του Twitter και "σύντομα" η εταιρεία θα δώσει στους πελάτες μεσαίας κατηγορίας, πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό δεδομένων.
Η εγγραφή για την υπηρεσία θα ξεκινάει από τα 149 δολάρια το μήνα.
"Τον Απρίλιο, παρουσιάσαμε ένα νέο όραμα για την πλατφόρμα δεδομένων μας και μια κλιμακούμενη πρόσβαση στα δεδομένα μας", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Twitter, Dan Jackson, στο MarketWatch.
"Σήμερα συμβαδίζουμε με αυτό, εισάγοντας το API Premium.
Αυτά τα ολοκαίνουργια προϊόντα δίνουν στους προγραμματιστές αυξημένη πρόσβαση στα δεδομένα του Twitter, τα οποία στο παρελθόν ήταν διαθέσιμα μόνο στους μεγάλους πελάτες της επιχείρησής μας".
Ενώ το νέο πρόγραμμα δεν είναι πιθανό να προκαλέσει αιφνίδια αύξηση των εσόδων, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την προσέλκυση προγραμματιστών, όπως έκανε και το Facebook με επιτυχία.
Η χορήγηση δεδομένων αντιπροσώπευε το 14% ή 87 εκατ. δολάρια των τριμηνιαίων εσόδων του Twitter, ύψους 590 εκατ. δολαρίων, για το γ΄ 3μηνο του 2017, σημειώνοντας αύξηση 22% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Αυτός είναι ο ποι ισχυρός ρυθμός ανάπτυξης, σε σύγκριση με την κύρια πηγή εσόδων της εταιρείας, τις πωλήσεις διαφημίσεων, οι οποίες μειώθηκαν κατά 7,7% στα 502 εκατ. δολάρια.

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης