Τελευταία Νέα
Διεθνή

Foxnews: Η Ελληνική Αστυνομία καταδιώκει και πυροβολεί ύποπτο διακίνησης μεταναστών

Foxnews: Η Ελληνική Αστυνομία καταδιώκει και πυροβολεί ύποπτο διακίνησης μεταναστών
Η αστυνομία λέει ότι ο ύποπτος πυροβολήθηκε στο χέρι και στο γλουτό, αφού φέρεται να επιτέθηκε και να προσπάθησε να πάρει το όπλο ενός αξιωματικού
Στην καταδίωξη και στη σύλληψη του παράνομου διακινητή μεταναστών στη Βόρεια Ελλάδα, αναφέρεται σε δημοσίευμά του το Foxnews.
Οι αρχές στη Βόρεια Ελλάδα αναφέρουν ότι η αστυνομία πυροβόλησε έναν ύποπτο παράνομου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών, ο οποίος φέρεται να μετέφερε δέκα πακιστανούς μετανάστες, μέσα σε ένα φορτηγό που συνέτριψε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.
Η Ελληνική Αστυνομία δήλωσε ότι ο 22χρονος ύποπτος οδηγούσε ένα φορτηγάκι με τους μετανάστες τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και αγνόησε σήμα για να σταματήσει για εξακρίβωση.
Η αστυνομία στη δήλωσή της, υποστηρίζει ότι ακολούθησε κυνηγητό και το φορτηγό ανατράπηκε.
Η αστυνομία λέει ότι ο ύποπτος πυροβολήθηκε στο χέρι και στο γλουτό, αφού φέρεται να επιτέθηκε και να προσπάθησε να πάρει το όπλο ενός αξιωματικού.
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, μαζί με τον αξιωματικό και τους μετανάστες, που υπέστησαν ελαφρά τραύματα όταν ανατράπηκε το όχημα.
Ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων που προσπαθούν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, έχει αυξηθεί απότομα τους τελευταίους μήνες.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης