Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Στόχος μας η αυτοδυναμία, όχι η αναζήτηση εταίρων πριν τις εκλογές

Δένδιας: Στόχος μας η αυτοδυναμία, όχι η αναζήτηση εταίρων πριν τις εκλογές
Μου προκάλεσε μεγάλη ευχαρίστηση ότι πάνω από 200.000 συμπολίτες μας ψήφισαν στις εκλογές της Κεντροαριστεράς είπε ο κ.Δένδιας
Την θέση ότι στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία και όχι η αναζήτηση εταίρων πριν από τις εκλογές διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Δένδιας υπογράμμισε ότι τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι περισσότεροι από 200.000 συμπολίτες μας πήγαν και ψήφισαν στις εκλογές της Κεντροαριστεράς.
«Θέλω να συγχαρώ και αυτούς και την Κεντροαριστερά, η οποία παραμένει δραστήρια στο πλαίσιο της ελληνικής Δημοκρατίας.
Ελπίζω ότι θα υπάρξει ένας νέος φορέας ο οποίος θα συνεισφέρει καινούργιες ιδέες και ζωτικότητα στο διαρκή πολιτικό διάλογο και μία φωνή λογικής και μετριοπάθειας, η οποία θα μπορούσε μαζί με τη δική μας φωνή, τη φωνή της Κεντροδεξιάς, της ΝΔ, να δημιουργήσει ένα ευρύτερο κλίμα συναινέσεων στα μεγάλα εθνικά προβλήματα και αν θέλετε να οδηγήσει και τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία μετριοπαθή αντίληψη σε πολλά πράγματα» τόνισε ο κ.Δένδιας.
Στο ερώτημα εάν θα μπορούσε ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς να είναι πιθανός εταίρος της ΝΔ μετά τις εκλογές ο κ. Δένδιας είπε ότι «για συνεργασίες στο μέλλον κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει».
«Χωρίς να θέλω να ακουστώ αλαζών, η δική μας στόχευση είναι να έχουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν είναι να αναζητήσουμε πριν από τις εκλογές εταίρους» είπε ο κ.Δένδιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης