Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Η ΝΔ των εξωγήινων του Υμηττού συνεχίζει τη στήριξη των fake news

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Η ΝΔ των εξωγήινων του Υμηττού συνεχίζει τη στήριξη των fake news
«Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον παραλογισμό του…παραδείσου» , αναφέρεται στην ανταπάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην Νέα Δημοκρατία
Σε υψηλούς τόνους και με ειρωνική διάθεση η ανταπάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην αξιωματική αντιπολίτευση,
«Μετά τον εξευτελισμό των ανακοινώσεων για μήνυση που δεν υποβλήθηκε ποτέ, η Νέα Δημοκρατία των εξωγήινων του Υμηττού συνεχίζει τη στήριξη των fake news.
Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον παραλογισμό του…παραδείσου» , αναφέρεται στην ανταπάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην Νέα Δημοκρατία.
Νωρίτερα σήμερα (11/11/2017) η ΝΔ άσκησε δριμεία κριτική στον Πάνο Καμμένο με αφορμή την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
«Και μόνον το ύφος της ανακοίνωσης προδίδει τον πανικό του κ. Καμμένου.  
Θυμίζουμε στο συστηματικό ψεύτη Υπουργό Άμυνας, ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε να υπάρξει μια απευθείας διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς  μεσάζοντες, όπως επιτάσσει ο νόμος», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και υπογραμμίζει:
«Κατά τα λοιπά, ελπίζουμε να μην στείλει ο κ. Καμμένος την Αστυνομία να συλλάβει και την Αξιωματική Αντιπολίτευση».
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε κατηγορήσει τη ΝΔ, λέγοντας πως μετατρέπει το κόμμα σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος για μία σύμβαση που ψήφισε η ίδια, μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό.
«Ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα.
Όποιος ενδιαφέρεται, να ρωτήσει εκείνον που τον όρισε.
Η κ. Σπυράκη καθοδηγείται από τις αναμνήσεις της στο πλευρό του κ. Τσοχατζόπουλου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης