Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Συζήτηση Putin - Trump κατά τον πρωινό τους περίπατο στο Βιετνάμ

Reuters: Συζήτηση Putin - Trump κατά τον πρωινό τους περίπατο στο Βιετνάμ
Οι πρόεδροι Ρωσίας και ΗΠΑ συμμετέχουν στην οικονομική σύνοδο των χωρών Ασίας - Ειρηνικού

Πρωινή συζήτηση είχαν ο Αμερικάνος πρόεδρος Donald Trump και ο Ρώσος ομόλογός του Vladimir Putin, καθώς περπατούσαν το Σάββατο 11/11 για την "οικογενειακή φωτογραφία" της οικονομικής συνόδου των χωρών Ασίας - Ειρηνικού στο Βιετνάμ, όπως μεταδίδει το Reuters.
Παρά το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος είπε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία επίσημη συνάντηση ανάμεσα στους δύο ηγέτες, είχαν και χειραψία το βράδυ της Παρασκευής 10/11 πριν το δείπνο, αλλά και κατά την έναρξη της συνάντησης για την Οικονομική Συνεργασία Ασίας - Ειρηνικού (APEC).
Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν τον Putin και τον Trump να συζητούν καθώς πήγαιναν στο σημείο, όπου θα γινόταν η παραδοσιακή φωτογράφιση στο θέρετρο Danang του Βιετνάμ.
Ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει την Παρασκευή 10/11 ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία επίσημη συνάντηση, διότι δεν βόλευε το πρόγραμμα των δύο προέδρων, που μπορούσαν, όμως, να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον, όπως συνέβη.
Ο Trump πραγματοποιεί 12ήμερη επίσκεψη στην Ασία και έχει ήδη επισκεφτεί τέσσερις χώρες της (Ιαπωνία, Ν. Κορέα, Κίνα, Βιετνάμ).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης