Τελευταία Νέα
Διεθνή

FT: Ο γιος του Βούτση του προέδρου της Βουλής υποδέχθηκε θερμά τον Κουφοντίνα

FT: Ο γιος του Βούτση του προέδρου της Βουλής υποδέχθηκε θερμά τον Κουφοντίνα
Η χορήγηση 48ωρης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των ΗΠΑ
Τον γύρο του κόσμου έχουν αρχίσει να κάνουν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο γιος του προέδρου της Βουλής ήταν μεταξύ εκείνων που υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό.
Μάλιστα τις ίδιες πληροφορίες μεταδίδουν και οι Financial Times καθώς σε δημοσίευμα τους σχετικά τη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα αναφέρουν «ο Κουφοντίνας πέρασε από τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από τη φυλακή χωρίς να κάνει δήλωση.
Σύμφωνα με αναφορές, τον συνάντηση και αγκάλιασε ο Γιώργος Βούτσης, ένας ακραίος αριστερός και γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ανώτερος αξιωματούχος του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ».
Όσον αφορά τη χορήγηση άδειας στο μέλος της 17Ν, η αμερικανική εφημερίδα επισημαίνει «ένας καταδικασμένος τρομοκράτης μέλος της εξτρεμιστικής ομάδας 17η Νοέμβρη που απελευθερώθηκε από τη φυλακή την Πέμπτη για διήμερη άδεια προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από τους πολιτικούς και την κοινωνία εναντίον της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
Στο ίδιο δημοσίευμα περιλαμβάνονται και οι δηλώσεις της βουλευτής της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και του Κώστα Μπακογιάννη, ενώ αναφέρεται ότι μεταξύ των θυμάτων της 17Ν ήταν και ο Παύλος Μπακογιάννης.
Πάντως, οι Financial Times αναφέρονται και στην περίπτωση του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος δραπέτευσε το 2014 ενώ βρισκόταν σε άδεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης