Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά

Νέα Δημοκρατία: Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με το που κατέλαβε την εξουσία, επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών
Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά, υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, καθώς «οΥπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής υποστήριξε σήμερα στην Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας.
Ουδέν ψευδέστερον», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στη συνέχεια τονίζει ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ με το νόμο 4274/14 όρισε ρητά ότι οι κρατούμενοι που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, δεν μπορούν να πάρουν άδεια εξόδου πριν παρέλθουν 18 έτη πραγματικής κράτησης.
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με το που κατέλαβε την εξουσία, κατήργησε αυτή τη διάταξη και επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.
«Υ.Γ. Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη», καταλήγει κλείνοντας η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης