Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Η καταστροφολογία της ΝΔ διαψεύδεται - Θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της αξιολόγησης

Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Η καταστροφολογία της ΝΔ διαψεύδεται - Θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της αξιολόγησης
"Το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε κοινωνικές κατηγορίες που το έχουν περισσότερο ανάγκη", αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Σβίγκου
«Η καταστροφολογία της ΝΔ διαψεύδεται για άλλη μια φορά, και το χρονοδιάγραμμα της αξιολόγησης θα τηρηθεί», υπογραμμίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Free Sunday η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Σβίγκου.
Μάλιστα, η ίδια  παραπέμπει στην πορεία της διαπραγμάτευσης και στις δημόσιες δηλώσεις των θεσμών, ενώ απαντά στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως «εμείς ποτέ δεν υπογράψαμε «ό,τι μας έδωσαν», ούτε «τόσα κι άλλα τόσα», όπως μας προέτρεπε ο κ. Γεωργιάδης και η ΝΔ, συνεχίζοντας  την δική της τακτική, διότι αυτό που μας απασχολεί είναι το συμφέρον της κοινωνίας, όσων στρωμάτων υπέφεραν από την κρίση, κι όχι το να είμαστε αρεστοί σε διάφορους ισχυρούς, στο εσωτερικό και το εξωτερικό».
Σημειώνει δε, πως στόχος «είναι να κλείσει μια συμφωνία που θα εξασφαλίσει την ομαλή έξοδο από την επιτροπεία, και θα μας επιτρέψει να οργανώσουμε με τους καλύτερους όρους για την κοινωνία, την επόμενη μέρα για την χώρα», ενώ υπογραμμίζει ότι «το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε κοινωνικές κατηγορίες που το έχουν περισσότερο ανάγκη».
Όπως εξηγεί, το μέρισμα προέρχεται, κυρίως, από την αύξηση της απασχόλησης κι από το μέτρο της εθελούσιας αποκάλυψης αδήλωτων εισοδημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης