Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άμεση αντίδραση του Twitter μετά την 11λεπτη απενεργοποίηση του λογαριασμού του προέδρου Trump

Άμεση αντίδραση του Twitter μετά την 11λεπτη απενεργοποίηση του λογαριασμού του προέδρου Trump
Τα μέτρα που ανακοίνωσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν «θα επιτρέψουν να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο @Twitter Government
Στη λήψη άμεσων μέτρων θα προχωρήσει το Twitter, μετά την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού του αμερικανού προέδρου Donald Trump λόγω λάθους υπαλλήλου της εταιρείας, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.
Ο λογαριασμός @realdonaldtrump παρέμεινε την Πέμπτη βράδυ εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά πριν αποκατασταθεί, με τον Trump να χαρακτηρίζει «απατεώνα» τον υπάλληλο που ευθυνόταν για το συμβάν.
Τα μέτρα που ανακοίνωσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν «θα επιτρέψουν να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο @Twitter Government.
«Δεν είμαστε σε θέση να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες της εσωτερικής έρευνας ή τις ενημερώσεις για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε, αλλά παίρνουμε στα σοβαρά αυτό που συνέβη και οι ομάδες μας εργάζονται πάνω σε αυτό», τόνισε η εταιρεία.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης