Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Μόλις αναλάβουμε την χώρα, θα αλλάξουμε το μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής

Βρούτσης: Μόλις αναλάβουμε την χώρα, θα αλλάξουμε το μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής
Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να μειώσουμε φόρους και εισφορές υποστήριξε ο κ.Βρούτσης
Την θέση ότι μόλις η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα προχωρήσει άμεσα στην αλλαγή του μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης, ο οποίος υποστήριξε πως η ΝΔ έχει αποδείξει ότι μπορεί να μειώσει φόρους και εισφορές.
«Η ΝΔ την ημέρα που θα αναλάβει την κυβέρνηση θα δρομολογήσει αλλαγές στο μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής και αυτό δεν είναι κάτι γενικό και αόριστο.
Το έχουμε αποδείξει στην προηγούμενη διακυβέρνηση Σαμαρά, όταν μειώσαμε και τους φόρους και τις εισφορές.
Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.
Δεν είναι άγνωστο σε εμάς» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ. Βρούτσης, ο οποίος έβαλε κατά του αναπληρωτή υπ. Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη για τα όσα υποστήριξε στη Βουλή ότι «η φοροεπιβάρυνση για τους έντιμους και συνεπείς φορολογούμενους, τους επαγγελματίες, ήταν απόφαση που συνειδητά πήρε η κυβέρνηση για να στηρίξει τους πιο αδύναμους».
«Δεν χρειάζεται καλύτερος μάρτυρας, που να επιβεβαιώνει το αφήγημα της ΝΔ από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον υπουργό της, που λέει ότι "αυτά τα κάνουμε εμείς και όχι η τρόικα".
Όλα αυτά, τα οποία συμβαίνουν στην οικονομία με τις εξοντωτικές εισφορές και φόρους, θα οδηγήσουν σε ένα σπιράλ, που θα οδηγήσει με τη σειρά του σε εισφοροδιαφυγή, φοροδιαφυγή, σε εξόντωση ό,τι δημιουργικού υπάρχει και αυτό το σπιράλ θα είναι μόνο καθοδικό, πνίγοντας την οικονομία και τους Έλληνες» είπε ο κ.Βρούτσης, αναφέροντας πως μέσα στα τρία χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία από 10,9 δισ. πήγαν στα 30,5 δισ. και συνολικά στα 130 δισ., κατά 41% αυξήθηκαν οι οφειλές του κόσμου προς το κράτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης