Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Κωτσόβολος: Τώρα και στο ποτάμι εντός του εμπορικού κέντρου River West

tags :
Κωτσόβολος: Τώρα και στο ποτάμι εντός του εμπορικού κέντρου River West
Το κοινό μπορεί από την 1η έως και την Κυριακή 5 Νοέμβρη 2017 που τα καταστήματα είναι ανοικτά λόγω του 15νθήμερου των εκπτώσεων να επισκεφτεί το νέο κατάστημα
Η Κωτσόβολος ανανεώνει το δίκτυο καταστημάτων της με ένα ακόμα υπερσύγχρονο κατάστημα, αυτή τη φορά, εντός του εμπορικού κέντρου River West στη Λεωφόρο Κηφισού.
Το νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη 1η Νοέμβρη 2017 και το γιορτάζει για 5 ημέρες με εκπλήξεις και δώρα!
Το νέο κατάστημα διαθέτει ένα λειτουργικό χώρο 1.321τ.μ. γεμάτο τεχνολογία και προϊόντα που δεν θα θέλει κανείς να χάσει!
Η ευδιάκριτη σήμανση και η άριστη κατηγοριοποίηση των προϊόντων εξασφαλίζουν ένα απολαυστικό αγοραστικό ταξίδι.
Το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των προϊόντων βρίσκονται στη διάθεση των πελατών, ενθαρρύνοντας τη διάδραση προκειμένου να μπορούν να τα δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.
Στο νέο κατάστημα λειτουργεί σημείο εξυπηρέτησης του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Support 360º, για να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές για τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση και τη συνεχή προστασία όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
Η Κωτσόβολος γιορτάζει την άφιξή της στο ποτάμι με πλούσια δώρα και εκπλήξεις για τους πελάτες της!
Το κοινό μπορεί από την 1η έως και την Κυριακή, 5 Νοέμβρη 2017, που τα καταστήματα είναι ανοικτά λόγω του 15νθήμερου των εκπτώσεων, να επισκεφτεί το νέο κατάστημα, να προμηθευτεί το φυλλάδιο με το QR code και να δοκιμάσει την τύχη του για να κερδίσει όμορφα δώρα.
Παράλληλα, δεν θα λείπουν και οι γευστικές εκπλήξεις, αφού με το Αυτοcook της Bosch και τη μοναδική κουζινομηχανή OptiMUM της Bosch, θα ετοιμάζονται λαχταριστές λιχουδιές για όλους τους επισκέπτες, ενώ ο γνωστό chef Giorgio Spanakis θα ετοιμάσει μοναδικά εδέσματα με τα ραβδομπλέντερ της Braun.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης