Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Καμία δικαιολογία για να μην ψηφιστούν οι τροπολογίες για τηλεοπτικές άδειες, ΕΔΟΕΑΠ

Παππάς: Καμία δικαιολογία για να μην ψηφιστούν οι τροπολογίες για τηλεοπτικές άδειες, ΕΔΟΕΑΠ
Σε λίγες ημέρες αναμένεται και η προκήρυξη του διαγωνισμού, δήλωσε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής
«Δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον για να μην ψηφιστούν τόσο η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες όσο και η τροπολογία για τον ΕΔΟΕΑΠ η οποία θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα», τόνισε ο  υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατά την κατάθεση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες στη Βουλή.
Σε λίγες ημέρες αναμένεται και η προκήρυξη του διαγωνισμού, δήλωσε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απηύθυνε κάλεσμα στα κόμματα ώστε αυτή η διάταξη για τις άδειες των καναλιών αλλά για τον ΕΔΟΕΑΠ να είναι δύο κινήσεις όλων των πολιτικών δυνάμεων., να υπάρξουν δηλαδή ευρύτατες συναινέσεις.
Ο κ. Παππάς είπε ότι πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα στους υποωήφιους καναλάρχες. Είπε χαρακτηριστικά: «Μην ψάχνουν κάποιοι να βρουν πολιτικό αποκούμπι εδώ στη Βουλή καθώς πλέον οι δικαιολογίες τελείωσαν και ο τζάμπας πέθανε».
Ο Νίκος Παππάς, ευχαρίστησε το ΕΣΡ και μάλιστα είπε πως «Όλα τα πράγματα θα έχουν μπει στην τελική ευθεία και μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε και τον διαγωνισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης