Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η συναρπαστική συνέχεια του UEFA Champions League αποκλειστικά στην Cosmote TV

tags :
Η συναρπαστική συνέχεια του UEFA Champions League αποκλειστικά στην Cosmote TV
Η δράση στο UEFA Champions League συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη 1/11 και το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει συναρπαστικές αναμετρήσεις στη μάχη για την πρόκριση
Πλούσιο είναι και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της COSMOTE TV, σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.
Στο ποδόσφαιρο, η δράση στο UEFA Champions League συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη 1/11 και το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει συναρπαστικές αναμετρήσεις στη μάχη για την πρόκριση.
Στις 21.45, η Τότεναμ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 2HD), η Μάντσεστερ Σίτι θα δοκιμαστεί στη Νάπολι (COSMOTE SPORT 3HD), ενώ η Λειψία θα αντιμετωπίσει την Πόρτο (COSMOTE SPORT 6HD).
Επίσης, η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ (COSMOTE SPORT 2HD).
Tο Σάββατο 4/11, στις 21.45, για την 12η ημέρα της Serie A TIM η Τζένοα θα υποδεχθεί την Σαμπντόρια (COSMOTE SPORT 1HD), στην 97η έκδοση του Derby della Lanterna.
Την ίδια ώρα, στο COSMOTE SPORT 2HD θα ξεκινήσει το Μπαρτσελόνα-Σεβίλη, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από εκτός έδρας ήττες και να έχουν ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα.
Την Κυριακή 5/11, στις 16.14 η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ (COSMOTE SPORT 1HD).
Στις 18.30, πάλι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League, θα αρχίσει το Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (COSMOTE SPORT 1HD).
Οι γηπεδούχοι έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, στην επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.
Στην 11η αγωνιστική της Bundesliga, ξεχωρίζει το Klassiker (Σάββατο 4/11, 19.30, COSMOTE SPORT 3HD), που δεν είναι άλλο από το ματς Ντόρτμουντ -Μπάγερν.
Την ίδια ημέρα στις 22.15 θα παρακολουθήσουμε στο COSMOTE SPORT 8HD το Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπράγκα, για την 11η ημέρα της Liga NOS.
Στο τένις, τα βλέμματα στρέφονται στους ημιτελικούς του ATP World Tour 1000 του Παρισιού, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 4/11 (15.00 & 17.30), αλλά και στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 5/11 (16.00).
Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.
Στο COSMOTE CINEMA 4HD, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της 2ης σεζόν της δραματικής σειράς Doctor Foster με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με BAFTA® Σουράν Τζόουνς στον ομώνυμο ρόλο (Πέμπτη 2/11, 23.00), αλλά και τον 5ο και τελευταίο κύκλο της υποψήφιας για Χρυσή Σφαίρα® σειράς, Orphan Black, με την Τατιάνα Μάσλανι (Κυριακή 5/11, 22.00).
Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε ακόμα την πρεμιέρα της αστυνομικής, δραματικής σειράς Cardinal, με τον Μπίλι Κάμπελ (The Killing) και την Καρίν Βανάς (Revenge) (Κυριακή 5/11, 23.00).
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, θα παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα της ταινίας τρόμου Ouija: Η Πηγή του Κακού (Ouija: Origin of Evil), που αποτελεί το prequel της επιτυχημένης ταινίας τρόμου του 2014, Ouija (Κυριακή 5/11, 21.00, ζώνη Blockbuster).
Την Τετάρτη 1/11, στις 21.00, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της πολεμικής, δραματικής ταινίας Ο επιζών (Man Down).
Στη ζώνη Red Carpet Premieres του καναλιού, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 2/11, στις 21.00, το βραβευμένο στο φεστιβάλ της Βενετίας, ιστορικό δράμα του Μάρκο Μπελόκιο, Αίμα από το Αίμα μου (Blood of my Blood).
Η ταινία επικεντρώνεται στον νεαρό Φεντερίκο που καλείται από την Ιερά Εξέταση για να εξαναγκάσει την αδελφή Μπενεντέτα να ομολογήσει ότι παρέσυρε τον μοναχό αδερφό του στη σαρκική αμαρτία και στην αυτοκτονία.
Την Παρασκευή 3/11, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί Κατά Λάθος Έρωτας (Accidental Love) με τον Τζέικ Τζίλενχαλ και την Τζέσικα Μπιλ (21.00).
Οι φαν της δράσης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία Riot με τους Ντολφ Λάντγκρεν και Μάθιου Ρις σε Ά τηλεοπτική προβολή, τη Δευτέρα 6/11, στις 21.00 (ζώνη Action).
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, θα δούμε την πρεμιέρα της ταινίας Ένα Πιστόλι σε κάθε Χέρι, με επίκεντρο καθημερινές ανθρώπινες ιστορίες με ένα all star επιτελείο ισπανών ηθοποιών και τον διάσημο αργεντινό Ρικάρντο Νταρίν (Σάββατο 4/11, 22.00).
Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, ξεκινάει την Τρίτη 6/11, αφιέρωμα στον Φαίδωνα Γεωργίτση με δύο ταινίες back2back.
Στις 20.00, θα παρακολουθήσουμε την κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη Ένας Ιππότης για τη Βασούλα, ενώ στις 22.00, ξεκινά το δράμα του Βασίλη Γεωργιάδη Τα Κόκκινα Φανάρια, το οποίο ήταν υποψήφιο για OSCAR® καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.
Στις πρεμιέρες του Village Cinema HD, ξεχωρίζει την Παρασκευή 3/11, στις 21.00, η δραματική ταινία, Foxcatcher του Μπένετ Μίλερ με τον Στηβ Καρέλ και τον Μάρκ Ράφαλο.
Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, θα έχουμε στη διάθεσή μας από την Δευτέρα 6/11, το blockbuster της Marvel, Spider-Man: Homecoming.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης