Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

River West: 15ημερο ενδιάμεσων εκπτώσεων από 1 έως 15 Νοεμβρίου

tags :
River West: 15ημερο ενδιάμεσων εκπτώσεων από 1 έως 15 Νοεμβρίου
Γιορτή εγκαινίων για το νέο κατάστημα Κωτσόβολος 1.500 τ.μ. την 1η Νοεμβρίου
Από την 1η μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου το RIVER WEST υποδέχεται τη νέα σαιζόν με ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλα τα εμπορικά καταστήματα!
Επιπλέον, το εμπορικό κέντρο θα είναι ανοιχτό την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, μέχρι τις 20.00, προκειμένου ακόμα περισσότεροι καταναλωτές να επωφεληθούν από τις εκπληκτικές εκπτώσεις.
Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ.
Την 1η Νοεμβρίου το RIVER WEST υποδέχεται το νέο κατάστημα Κωτσόβολος 1.500 τ.μ. στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου με εγκαίνια που θα αφήσουν εποχή.
Μπαλόνια, κεράσματα, μουσική, DJ και αμέτρητα δώρα που θα κερδίζουν οι επισκέπτες επί τόπου είναι μερικές από τις εκπλήξεις που ετοιμάζονται.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 3/11, 6μμ-8μμ και το Σάββατο 4/11, 12μμ-2μμ ο διάσημος σεφ Giorgio Spanakis θα μαγειρεύει και θα προσφέρει στους φίλους του Κωτσόβολου που θα βρεθούν στο RIVER WEST απίθανες νοστιμιές!
Tο RIVER WEST προσφέρει την πληρέστερη εμπειρία στους επισκέπτες του, με χιλιάδες επιλογές σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη για το σπίτι και υπηρεσίες, και τώρα πλέον σε είδη εικόνας, ήχου, computing, τηλεφωνίας, λευκών συσκευών από το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου!
Το RIVER WEST είναι ο προορισμός που συγκεντρώνει τα πάντα και τους πάντες!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης