Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΤΕΡΝΑ: Ολοκλήρωσε έργο 250.000 τ.μ. για τη βασιλική οικογένεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Στα 2 δισ το ανεκτέλεστο

ΤΕΡΝΑ: Ολοκλήρωσε έργο 250.000 τ.μ. για τη βασιλική οικογένεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Στα 2 δισ το ανεκτέλεστο
Το συγκρότημα Al Rayyan έχει συνολική επιφάνεια 250.000 τ.μ. κι απαρτίζεται από επταώροφο εμπορικό κέντρο, τρεις 3 πύργους με συνολικά 41 ορόφους ο καθένας και δύο υπόγεια parking
Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε η εταιρεία ΤΕΡΝΑ, 100% θυγατρική του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, την κατασκευή του συγκροτήματος Al Rayyan στη Sharjah, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας.
Το συγκρότημα Al Rayyan έχει συνολική επιφάνεια 250.000 τ.μ. κι απαρτίζεται από επταώροφο εμπορικό κέντρο, τρεις 3 πύργους με συνολικά 41 ορόφους ο καθένας και δύο υπόγεια parking.
Οι δύο από τους πύργους περιλαμβάνουν περισσότερα από 500 διαμερίσματα και έχουν ύψος 157,5 μ. ο καθένας, ενώ ο τρίτος θα στεγάζει γραφεία και το ύψος του ξεπερνά τα 159 μ.
Η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου καθιστά την ΤΕΡΝΑ την πρώτη και μόνη ως τώρα ελληνική τεχνική εταιρεία με πιστοποίηση εμπειρίας κατασκευής κτηρίων HIGH RISE.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την τρέχουσα περίοδο η ΤΕΡΝΑ κατασκευάζει πέντε έργα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 430 εκατ. ευρώ.
Το κατασκευαστικό ανεκτέλεστο του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προσεγγίζει τα 2 δισ. ευρώ.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης