Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένα νέο ψηφιακό νόμισμα το Metronome, θα μπορεί να λειτουργήσει σε διαφορετικά περιβάλλοντα blockchain

Ένα νέο ψηφιακό νόμισμα το Metronome, θα μπορεί να λειτουργήσει σε διαφορετικά περιβάλλοντα blockchain
Η φορητότητα του κέρματος χρησιμοποιεί μια "απόδειξη εξόδου" που επιτρέπει στους χρήστες να αφήσουν ένα blockchain, όπως το Ethereum, και να εισέλθουν σε άλλο, όπως το Bitcoin
Πρωτοπόροι στην πρώιμη ανάπτυξη του bitcoin ανακοίνωσαν την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2017, τη δημιουργία ενός ψηφιακού νομίσματος που μπορεί να λειτουργήσει σε μία ποικιλία τεχνολογιών blockchain, το υποκείμενο ψηφιακό περιβάλλον στο οποίο καταγράφονται οι συναλλαγές.
Το κέρμα, με το όνομα Metronome, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο 2017, ανακοίνωσε η Bloq, μία εταιρεία τεχνολογίας blockchain, σε ένα δελτίο τύπου.
Ο Jeff Garzik, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Bloq, δήλωσε ότι το Metronome έχει σχεδιαστεί για να λειτουργήσει ως ένα "αυτόνομο σύστημα κρυπτονομίσματος, που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε αποτυχία διαχείρισης και προορίζεται να διαρκέσει για γενιές".
Ο Garzik, ο οποίος βοήθησε στην εξέλιξη της τεχνολογίας blockcain του bitcoin, δήλωσε στο Bloomberg ότι η φορητότητα σημαίνει, ότι εάν μία τεχνολογία πληγεί εξαιτίας επιθέσεων από προγραμματιστές ή για άλλους λόγους, οι ιδιοκτήτες του Metronome μπορούν να μεταφέρουν τις επενδύσεις τους αλλού.
Ο Bloq δήλωσε ότι η φορητότητα του κέρματος χρησιμοποιεί μια "απόδειξη εξόδου" που επιτρέπει στους χρήστες να αφήσουν ένα blockchain, όπως το Ethereum, και να εισέλθουν σε άλλο, όπως το Bitcoin.
Η Bloq δήλωσε ότι θα εκδοθεί αρχική προσφορά 10 εκατομμυρίων νομισμάτων MTN, ενώ 8 εκατομμύρια θα πουληθούν σε πλειστηριασμό για το νόμισμα Ethereum.
Μετά από αυτό, τα νέα μάρκες MTN θα πωλούνται καθημερινά σε δημοπρασία φθίνουσας τιμής με 2.880 νομίσματα ΜΤΝ ημερησίως, ενώ τα έσοδα από τους αρχικούς και ημερήσιους πλειστηριασμούς θα παραμείνουν στο σύστημα συμβολαίων Metronome για την παροχή ρευστότητας στην αγορά ΜΤΝ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης