Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πόντας (υποψ. Κεντροαριστεράς): Καταστροφική η διακυβέρνηση 2006 - 2009 του Κώστα Καραμανλή

Πόντας (υποψ. Κεντροαριστεράς): Καταστροφική η διακυβέρνηση 2006 - 2009 του Κώστα Καραμανλή
"Τα δύο μεγάλα αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα στην χώρα είναι, πλέον, οι Προοδευτικοί και οι Νεοσυντηρητικοί", ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς, Απόστολος Πόντας
«Θα πρέπει να καταδείξουμε δίχως περιστροφές τον πραγματικό υπαίτιο της σημερινής κατάστασης που έχει περιέλθει η Χώρα, που δεν είναι  άλλος από τον Κώστα Καραμανλή και την καταστροφική του διακυβέρνηση 2006 – 2009», ανέφερε από την Πάτρα ο υποψήφιος για την ηγεσία του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς, Απόστολος Πόντας.
Ειδικότερα, ο κ. Πόντας , μετά τη χθεσινή του ομιλία στην Πάτρα, όπου δόθηκε δυναμικό παρών όχι μόνο από νέους, αλλά από ανθρώπους κάθε ηλικίας, και οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις θέσεις του τόσο για το μέλλον του χώρου όσο και το πλαίσιο της πρότασης του για το μέλλον της χώρας, απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων, στο πλαίσιο ανοιχτού διαλόγου που ακολούθησε.
Μεταξύ άλλων ο Απόστολος Πόντας δήλωσε ότι  «θα πρέπει να καταδείξουμε δίχως περιστροφές τον πραγματικό υπαίτιο της σημερινής κατάστασης που έχει περιέλθει η Χώρα, που δεν είναι  άλλος από τον Κώστα Καραμανλή και την καταστροφική του διακυβέρνηση 2006 - 2009’».
Επίσης, ανέφερε «ότι ουσιαστικά τα δύο μεγάλα αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα στην χώρα είναι, πλέον, οι Προοδευτικοί και οι Νεοσυντηρητικοί».
Τέλος, δήλωσε ότι «η συμμετοχή όλων είναι πολύ σημαντική, ώστε να αποκτήσουμε τους Ηγέτες που θέλουμε!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης