Πολιτική

Ποτάμι για την επίθεση σε ΑμΕα στην ΑΣΟΕΕ: Πρόκειται για πράξη «φασίζουσας» τυφλής βίας

Ποτάμι για την επίθεση σε ΑμΕα στην ΑΣΟΕΕ: Πρόκειται για πράξη «φασίζουσας» τυφλής βίας
Οι Νέοι του Ποταμιού καταδικάζουν το περιστατικό
Για «πράξη «φασίζουσας» τυφλής βίας», κάνει λόγο το Ποτάμι, με αφορμή τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ όπου εθελοντής ΑMEA και καλεσμένος ως ομιλητής σε εκδήλωση του διεθνούς εθελοντικού οργανισμού της AIESEC δέχθηκε επίθεση.
Οι Νέοι του Ποταμιού, αναφέρουν πως «απομακρύνθηκε με την βία από τον χώρο της σχολής από τους γνωστούς αγνώστους του αντιεξουσιαστικού χώρου» και καταδικάζουν απερίφραστα το περιστατικό αυτό.
«Πρόκειται για πράξη «φασίζουσας» τυφλής βίας από ανθρώπους οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο -που κατοχύρωσε νομοθετικά ο Νόμος Γαβρόγλου- έχουν καταντήσει τα πανεπιστήμια μας γιάφκες ναρκωτικών και όπλων και «ορμητήρια» εγκληματικής δράσης», αναφέρει το Ποτάμι.
Ως Νέοι του Ποταμιού, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, « οραματιζόμαστε ένα σύγχρονο εξωστρεφές ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο απόλυτα προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ικανότητες, ασφαλές και καινοτόμο, που θα προάγει την αριστεία και όχι τη δήθεν «αγωνιστικότητα του καναπέ» που καταλήγει να τραμπουκίζει ανθρώπους που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Ας γίνει επιτέλους κατανοητό ότι οι πολιτικές αντιλήψεις του καθενός δεν νομιμοποιούν την διάπραξη εγκλημάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης