Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Εκδηλώσεις για το Δίκτυο Συνεργατών της Epsilon Net σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

tags :
Εκδηλώσεις για το Δίκτυο Συνεργατών της Epsilon Net σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Στο επίκεντρο της ατζέντας βρέθηκαν όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στο σύνολο της γκάμας προϊόντων της Epsilon Net
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διεξαγωγή των εκδηλώσεων για το Δίκτυο Συνεργατών της Epsilon Net, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις αποτελούν θεσμό για την Epsilon Net, αποδεικνύοντας την αμέριστη προσήλωσή της στη διατήρηση μιας άριστης συνεργασίας με όλο το δίκτυο των συνεργατών.
Στο επίκεντρο της ατζέντας βρέθηκαν όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στο σύνολο της γκάμας προϊόντων της Epsilon Net, οι προοπτικές για εμβάθυνση της συνεργασίας της Epsilon Net με το Δίκτυο Συνεργατών της και η τοποθέτηση για το Όραμα και τη Στρατηγική Ανάπτυξη του Ομίλου.
Ο κ. Ανδρέας Γρίμπελας, CTO παρουσίασε τις νέες και επερχόμενες εκδόσεις της PYLON, οι οποίες φέρνουν την πλατφόρμα σε ένα ανώτερο επίπεδο τεχνολογίας με εμπλουτισμένες δυνατότητες για τον χρήστη.
Οι κ.κ. Νίκος Ευθυμιάδης, Head of Vertical Applications της Epsilon Net και Κυριάκος Ξανθάκος, Sales Manager της ACT ανέλυσαν από τη σκοπιά τους τις εξελίξεις στα προϊόντα PYLON που εξυπηρετούν κάθετες αγορές (PYLON Hospitality, PYLON Restaurant, PYLON Retail & PYLON Auto-Moto Cube).
Ο κύκλος εισηγήσεων για το PYLON έκλεισε με τον κ. Δήμο Ρέντα, Διευθυντή Υπηρεσιών PYLON να μιλά για την ειδοποιό διαφορά της Epsilon Net από τον ανταγωνισμό, την υψηλής ποιότητας, επιστημονική υποστήριξη και πως το άμεσο μέλλον φέρνει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες, ώστε να ανταποκρίνονται στην τεχνολογική εμβάθυνση της πλατφόρμας.
Στη συνέχεια ο κ. Αλέξανδρος Τραγουλιάς, Διευθυντής Παραγωγής & Υπηρεσιών στο Accounting Division έλαβε τη σκυτάλη αναλύοντας το Total Accounting, την ολιστική φιλοσοφία εξυπηρέτησης των λογιστικών γραφείων από την Epsilon Net.
Ο Διευθυντής Marketing, κ. Μάριος Γράντας ανέδειξε το φάσμα των ενεργειών επικοινωνίας marketing που έχει πρόσφατα αναλάβει η Epsilon Net με στόχο την υποστήριξη του Δικτύου Συνεργατών.
Ο κ. Νίκος Μίχος, Εμπορικός Διευθυντής PYLON, επαναπροσδιόρισε το όραμα της Epsilon Net και του δικτύου συνεργατών, καταδεικνύοντας την ιδιαίτερη βαρύτητα της μεταξύ τους συνεργασίας.
Τον κύκλο των παρουσιάσεων έκλεισαν η κα. Βασιλική Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος και ο κ. Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, οι οποίοι μίλησαν για τις στρατηγικές συνεργασίες της εταιρίας, τη Στρατηγική Ανάπτυξης του Ομίλου μέσα από συνέχιση των επενδύσεων και την επέκταση στις αγορές του εξωτερικού.
Φέτος, για πρώτη φορά διοργανώθηκαν και workshops με έμφαση σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα της Epsilon Net, ώστε να δοθεί η ευκαιρία για μια εις βάθους ανάλυση στους ενδιαφερόμενους συνεργάτες.
Στην καθιερωμένη Βράβευση Συνεργατών, η Epsilon Net πιστοποίησε και βράβευσε τους Συνεργάτες οι οποίοι διακρίθηκαν για μια πλειάδα ποιοτικών και ποσοτικών αποτελεσμάτων όπως το επίπεδο εξυπηρέτησης, η τεχνογνωσία και οι πωλήσεις μεταξύ άλλων. Συνεργάτης της Χρονιάς αναδείχτηκε η εταιρεία Συστήματα Πληροφορικής Ταμβακάς για τη Νότια Ελλάδα και η SRG Αντωνιάδης Πολύδωρος για τη Βόρεια Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης