Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παπαδημητρίου: Η κυβέρνηση μεριμνά για την αναθέρμανση της οικονομικής δραστηριότητας

Παπαδημητρίου: Η κυβέρνηση μεριμνά για την αναθέρμανση της οικονομικής δραστηριότητας
Επίσκεψη στην Κοζάνη πραγματοποιεί  ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου
H κυβέρνηση «μέσα από διαφανείς διαδικασίες μεριμνά για την αναθέρμανση της οικονομικής δραστηριότητας και τοπικής οικονομίας», υπογράμμισε από την Κοζάνη, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου.
Ο ίδιος, κατά τα εγκαίνια της 33ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Κοζάνης, σημείωσε πως «η ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας περνά μέσα από την ξεχωριστή ανάπτυξη κάθε περιφέρειας της χώρας και η δυτική Μακεδονία είναι μια Περιφέρεια που μπορεί να προχωρήσει αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και επιλύοντας συγχρόνως ορισμένες αδυναμίες και προβλήματα που την εμποδίζουν».
Ο υπουργός έκανε αναφορά στα διαρθρωτικά προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ τόνισε ότι μοχλό τόνωσης της τοπικής κοινωνίας μπορεί να αποτελέσουν οι επενδύσεις στην καινοτομία και  στη νεοφυή επιχειρηματικότητα.
Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδημητρίου επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα το  Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην Κοζάνη, στο πλαίσιο του ταξιδιού που πραγματοποιεί σε Κιλκίς και Κοζάνη.
Μάλιστα, την προσεχή Τρίτη, στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία, ο Υπουργός θα επισκεφτεί το ΚΕΥΔ που πρόσφατα άρχισε να λειτουργεί στη Λάρισα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης