Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Στα ψευτοδιλήμματα της ΝΔ απαντάμε με ενίσχυση της θέσης εργασίας

Τζανακόπουλος: Στα ψευτοδιλήμματα της ΝΔ απαντάμε με ενίσχυση της θέσης εργασίας
Αυτός είναι και ο μοναδικός δίκαιος δρόμος για την τόνωση της ανάπτυξης ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την θέση ότι στα ψευτοδιλήμματα της ΝΔ η κυβέρνηση απαντά με ενίσχυση της θέσης εργασίας διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος εκ νέου στο ερωτηματολόγιο της ΝΔ ενόψει του συνεδρίου της και στις ερωτήσεις που αφορούν τα εργασιακά.
«Στα ψευδοδιλήμματα της ΝΔ απαντάμε με ενίσχυση της θέσης της εργασίας, που είναι ο μοναδικός δίκαιος δρόμος για την τόνωση της ανάπτυξης» αναφέρει σε μήνυμα του στο twitter ο κ. Τζανακόπουλος, παραπέμποντας στα σημερινά στοιχεία του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», τα οποία καταγράφουν τη δημιουργία 265.871 νέων θέσεων εργασίας τους πρώτους εννέα μήνες του 2017.
Σημειώνεται ότι έχει ξεσπάσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ με αφορμή την ανάρτηση στο διαδίκτυο ερωτηματολογίου της ΝΔ που αναφέρεται και στις εργασιακές σχέσεις ενόψει του συνεδρίου της στα μέσα Δεκεμβρίου.
Το Μέγαρο Μαξίμου με non paper έσπευσε να κατηγορήσει τη ΝΔ ότι αποτελεί «βασικό στοιχείο της ιδεολογίας και της πολιτικής της η μετατροπή της αγοράς εργασίας σε ζούγκλα» ενώ άμεση ήταν η απάντηση και της ΝΔ, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ και μια αγορά εργασίας που τα δικαιώματα των εργαζόμενων διαρκώς καταπατώνται».
«Ας κάνει λίγο υπομονή να δει τις τελικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.
Ως τότε, αντί να γράφουν ανοησίες σε non paper ας προσπαθήσουν να είναι στοιχειωδώς σοβαροί, όσο δύσκολο και αν τους είναι» ανέφερε ανακοίνωση της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης